eur:
392.75
usd:
367.66
bux:
66250.23
2024. április 18. csütörtök Andrea, Ilma

Bartalis nélkül a hokiválogatott

Csapatkapitányát kénytelen nélkülözni a férfi jégkorong-válogatott.

Egy új ember csatlakozott a budapesti, divízió 1/A-s világbajnokságra készülő jégkorong-válogatott keretéhez: az Egyesült Államokból megérkező Vay Ádám.

A válogatott csapatkapitánya, Bartalis István ugyanakkor kénytelen kihagyni vb-t, mivel nem épült fel teljesen a sérüléséből, amelyet még a szezon közben, a német Schwenningen Wild Wingsben szedett össze.

„Nagyon sajnálom, hogy nem tudok egy hazai rendezésű világbajnokságon részt venni, de régóta sérüléssel bajlódom. Az egészség az elsődleges, és nem szeretném, hogy ez legyen az utolsó vb-m. Nem vagyok még 80-90 százalékos állapotban sem, így nagy a rizikó, hogy rásérülhetek. Jó ómen lehet, hogy 2015-ben is lemaradtam a vb-ről, és akkor nélkülem is feljutott a csapat. Ugyanezt kívánom a srácoknak erre az évre is. Ott leszek velük minden meccsen, és támogatom őket” - mondta a szövetség honlapjának Bartalis István.

A válogatott szerdán Szlovéniával játszik Bledben, pénteken Miskolcon pedig Japán ellen folytatja a felkészülést. A vb április 22-én kezdődik.

Címlapról ajánljuk

Sárkány, Krokodil és Ragyogás – ezek lehetnek a pusztító izraeli bosszúállók

Izrael bejelentette, hogy nem hagyja válasz nélkül Irán tömeges drón- és rakétatámadását. Dél-Libanonban már meg is ölték a Hezbollah néhány fontos parancsnokát, de lehet, hogy Jeruzsálemben ennyivel nem fogják beérni. Szakértők most azt találgatják, vajon hogyan vághatna vissza Izrael a határaitól több mint ezer kilométerre lévő Iránnak.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.18. csütörtök, 18:00
Dobrev Klára
árnyék-miniszterelnök, a DK-MSZP-Párbeszéd EP listavezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×