eur:
392.73
usd:
365.69
bux:
66579.3
2024. április 26. péntek Ervin
Torino, 2018. április 3.Cristiano Ronaldo, a Real Madrid játékosa, miután gólt rúgott a Juventus ellen a labdarúgó Bajnokok Ligájában a torinói Allianz Stadionban 2018. április 3-án. (MTI/EPA/Alessandro Di Marco)
Nyitókép: ALESSANDRO DI MARCO

Nézze meg a 21. század legszebb ollózásos góljait, Ronaldóé is köztük van!

Cristiano Ronaldo a 21. század eddigi egyik legszebb gólját lőtte a Juventus hálójába a kedd esti Bajnokok Ligája-negyeddöntőben. Az infostart.hu összegyűjtötte a kétezres évek eddigi legszebb ollózásos góljait.

1. Rivaldo (Barcelona) 2001. június 17.

A 2000–2001-es spanyol bajnoki idényben a Barcelona a Bajnokok Ligája-indulás kiharcolásáért küzdött. Az utolsó fordulóban, a Valencia elleni mérkőzés utolsó percében Frank de Boer, körülbelül 35 méterről, puhán a tizenhatos vonalára ívelte a labdát. Rivaldo, a katalánok brazil aranylabdása mellre vette, majd hanyatt vetődve Santiago Cañizares kapujának bal oldalába lőtt. Rivaldo ezzel tette teljessé aznapi mesterhármasát.

2. Wayne Rooney (Manchester United) 2011. február 11.

Az immár az Evertonban futballozó csatár évekkel később élete legfontosabb góljának nevezte az Etihad Stadionban a Manchester Citynek rúgott ollózásos gólját. Nani beadása után kicsit megpattant a labda, így ment tökéletesen Rooney felé, mert lelassult. A csatár nem játszott csúcsformában a mérkőzésen, mégis örök emlék maradt a számára a városi rangadó. Az álomgól miatt.

3. Zlatan Ibrahimović (Svédország) 2012. november 14.

Az angolok elleni, stockholmi mérkőzésen Ibrahimović hosszú indítást kapott, Joe Hart, a vendégek kapusa a tizenhatoson kívülre futva fejjel tisztázott előtte. Ám Ibra utánament az oldalvonal irányába bólintott labdának, s legalább 35 méterről, a jobbösszekötő helyéről, az üres kapuba ollózta a labdát. A svédek végül 4-2-re nyerték meg a barátságos mérkőzést. Hart jó másfél éven belül már a második ollózásos csodagólt kapta.

4. Xherdan Shaqiri (Svájc) 2016. június 25.

A svájci válogatott támadó középpályása a franciaországi Európa-bajnokság nyolcaddöntőjében a 82. percben lőtt ollózásos góljával kiegyenlítette Jakub Błaszczykowski vezető gólját. A svájciak mégis elbúcsúztak a Saint-Étienne-ben játszott meccs után az Eb-től, miután Granit Xhaka elrontott büntetőjével kiestek a szétlövésben.

5. Mario Mandžukić (Juventus) 2017. június 3.

A lista másik szereplője, aki nem lehetett felhőtlenül boldog az álomgólt hozó mérkőzés végén. A 2017-es Bajnokok Ligája-döntő első félidejében, a Real Madrid 1-0-s vezetésénél szenzációs gólt ollózott Keylor Navas hálójába. Aztán a második félidőben a spanyolok kiütötték a Juvét (1-4).

+1 Cristiano Ronaldo (Real Madrid) 2018. április 3.

CR7 pályafutásának egyik legszebb gólja a Bajnokok Ligája negyeddöntőjében. A becslések szerint körülbelül 180 centiméteres magasságban rúgta meg a labdát! Gianluigi Buffon, a világ egyik legjobb kapusa mozdulni sem tudott a lövésre, még a Juventus publikuma is megtapsolta a gólt.

Címlapról ajánljuk
Dönerdiplomácia Törökországban: ezt sütötte ki a német elnök

Dönerdiplomácia Törökországban: ezt sütötte ki a német elnök

Tíz év óta először látogatott német államfő Törökországba, miután az elmúlt években a két ország közötti kapcsolatok meglehetősen hűvössé váltak. A látogatás sikere érdekében azonban Frank-Walter Steinmeier még a törökök nemzeti ételét, a Németországban is kedvelt kebabot is bevetette.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
Elkezdtek kamatemelésekről suttogni a lakáshiteleknél: készül a hidegzuhany?

Elkezdtek kamatemelésekről suttogni a lakáshiteleknél: készül a hidegzuhany?

Tartós kamatcsökkenésre, már-már a korábbi nagyon alacsony kamatszintek visszatérésére számított eddig a magyar lakáshitelpiac keresleti oldala, ehhez képest konszenzus alakult ki arról a bankoknál, hogy a mostani 6-7%-os szinten megállt a kamatcsökkenés. Az elmúlt hetekben pedig már egyre többen vélik úgy, hogy kamatemelésekre kell sort keríteni, ma például a legnagyobb hitelközvítő is megszólalt az ügyben. Több bank vezetőjét is megkérdeztük a témáról az elmúlt napokban, válaszaik alapján egyelőre nem készülnek kamatemelésre a lakáshiteleknél, pedig lenne okuk rá. Kiemelten foglalkozunk ezzel a témával a Portfolio Hitelezés 2024 konferenciáján, érdemes regisztrálni a szakmai eseményre!

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×