eur:
378.63
usd:
348.02
bux:
58010.99
2023. december 2. szombat Melinda, Vivien
Párizs, 2017. június 7.A szerb Novak Djokovic az osztrák Dominic Thiem ellen játszik a francia nemzetközi teniszbajnokság férfi egyesének negyeddöntőjében a párizsi Roland Garros Stadionban 2017. június 7-én. (MTI/EPA/Taccjana Zenkovics)
Nyitókép: Taccjana Zenkovics

Taróczy Balázs szerint nagy gond van Novak Djokoviccsal

Mentálisan kell megújulnia Novak Djokovicnak, hogy újra a régi formájában játszhasson -- mondta az InfoRádiónak Taróczy Balázs, korábbi Grand Slam-bajnok teniszező, miután a szerb klasszis a világranglista 109. helyezettjétől, a japán Daniel Tarótól kapott ki az Indian Wells-i ATP tenisztornán.

Kiesett a 12-szeres GS-bajnok Novak Djokovic, a könyöksérülés miatt két hónapot pihenő szerbet a japán Daniel Taro búcsúztatta, aki 109. a világranglistán.

Taróczy Balázs az InfoRádióban elmondta, a volt világelső a sérülése után sokkal hamarabb tudott elkezdeni játszani, mint remélte, de nyilatkozatai szerint úgy érzi magát a pályán,

mintha életében először játszana az ATP Touron.

Annak ellenére, hogy nincsenek fájdalmai, még mindig a könyökével van elfoglalva, és úgy érzi, hogy nagyon nehéz helyzetbe került, mert minden elölről kell kezdenie - de Taróczy szerint ez csak önfelmentés. 

"Egy ilyen nagy játékosnak, akit persze a sérülés kicsit visszavetett, fejben kell lerendeznie ezt a kérdést, el kell döntenie, hogy mennyire akar játszani, mennyire tud olyan éhes lenni a sikerre, mint korábban, és vannak kétségeim, hogy vajon megvan-e benne az az elképesztő ambíció és harapás, amely korábban ott tartott őt a világ teniszének a tetején.

Márpedig enélkül nem lehet"

- mondta az egykori Grand Slam-győztes magyar teniszszakember.

 

Taróczy úgy véli, 

önmaga előtt is egy kifogás csak, hogy zavarja a könyöke,

s noha a részletek ismerete hiányában nem tudja a helyzetét pontosan megítélni, de azt látja, hogy újabb célokat kell keresnie magának.

"Nadal és Federer éppen azért tudott visszajönni a csúcsra, mert mindketten ugyanolyan, ha nem éhesebben tértek vissza, és újabb célokat találtak maguknak" - mondta Taróczy Balázs.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2023.12.04. hétfő, 18:00
Nagy Márton
gazdaságfejlesztési miniszter
Intenzív havazás miatt súlyos vasúti fennakadásokra figyelmeztet a MÁV

Intenzív havazás miatt súlyos vasúti fennakadásokra figyelmeztet a MÁV

Az osztrák vasúttársaság (ÖBB) tájékoztatása szerint intenzív ausztriai és németországi, München környéki havazás nehezíti, lassítja a közlekedést több vasútvonalon is, ezért jelentős fennakadások, késések tapasztalhatók a távolsági és regionális vonatforgalomba - közölte a MÁV. A helyzet érinti a München, Salzburg, illetve Zürich felől Magyarországra érkező, és Hegyeshalmon, Győrön át Budapestre közlekedő nemzetközi vonatokat is (Railjet, EuroCity, EuroNight), továbbá a Budapest felől Ausztria felé ugyazezen irányokba közlekedő nemzetközi járatokat is.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×