eur:
389.49
usd:
361.89
bux:
68002.24
2024. május 5. vasárnap Adrián, Györgyi
Ez volt Hosszú Katinkáék titka

Ez volt Hosszú Katinkáék titka

Hargitay András szerint az országnak óriási szüksége van a háromszoros olimpiai bajnok úszóra.

Márciusban jelenik Hargitay András könyve Feszített víztükör címmel. A korábbi úszókapitány a Borsnak azt mondta, nem botránykönyvet írt, hanem sajátos nézőpontból és hangnemben tárgyalta az utóbbi két év botrányait.

„Közel voltam a tűzhöz, ezért számos megválaszolandó kérdést felvetettem a dolgozatomban” - tette hozzá.

Hargitay András szerint a háromszoros olimpiai bajnok Hosszú Katinkának ez a versenyéve szinte biztosan rámegy a szakításra, de lehet, még tovább tart, mire összeszedi magát.

„Most, hogy a rövid pályás gyorskorcsolyázóink csodát műveltek a téli olimpián, rájöttem, hogy mekkora szüksége van rá az országnak. Lehet, hogy Katinka talál új edzőt, de

Shane-nel az volt a titkuk, hogy szerelmük felerősítette edzésmetódusaik pozitív hatását”

- mondta a volt kapitány, aki ugyanakkor nem zárta ki, hogy a pár kibékül. Jelezte, az sem lehetetlen, hogy az úszó új külföldi edzőt talál magának, ám kérdés, hogy meglelik-e a közös hangot egymással.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
Nagyon fontos területet veszíthetnek az ukránok, kiszivárgott Trump súlyos terve - Ukrajnai háborús híreink vasárnap

Nagyon fontos területet veszíthetnek az ukránok, kiszivárgott Trump súlyos terve - Ukrajnai háborús híreink vasárnap

Szombaton kiderült, hogy Donald Trump újbóli megválasztása esetén a NATO-tagállamokat arra kényszerítené, hogy védelmi kiadásaikat a GDP 3 százalékára emeljék, reagálva ezzel az Oroszország és Kína jelentette fenyegetésekre, miközben az Ukrajnának nyújtott támogatást nem számítaná bele ebbe a keretbe. Eközben a G7 országok vezetői tárgyalásokat folytatnak egy olyan javaslatról, amelynek értelmében Ukrajnának 50 milliárd dollár értékű segélyt nyújtanak, amit az Európában befagyasztott orosz vagyonból származó nyereségből finanszíroznának. Cikkünk folyamatosan frissül.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×