eur:
394.3
usd:
370.37
bux:
65674.41
2024. április 18. csütörtök Andrea, Ilma

Óriási pofon Guardioláéknak

A harmadosztályú Wigan Athletic házigazdaként 1-0-ra legyőzte az élvonalban nagy fölénnyel listavezető Manchester City csapatát az angol labdarúgó FA-kupa nyolcaddöntőjében.

 Josep Guardiola vezetőedző csapata Fabian Delph kiállítása miatt a teljes második félidőt emberhátrányban töltötte. A győztes gólt az északír Will Grigg szerezte a 79. percben.

A Wigan a harmadik helyen áll a League One-ban, a Manchester City pedig 16 ponttal vezeti a Premier League tabelláját, és nyolcaddöntős a Bajnokok Ligájában, valamint a Ligakupában is finálés, és sokan eddig a négy serleg begyűjtésére is képesnek tartották a Cityt.

Az FA-kupában a Wigan mellett eddig a Manchester United, a Brighton, a Leicester City, a Chelsea és a Southampton biztosította helyét a negyeddöntőben.

Címlapról ajánljuk
Egyetemi bérkövetelések: előrelépés még nincs, államtitkári ígéret már van

Egyetemi bérkövetelések: előrelépés még nincs, államtitkári ígéret már van

Hankó Balázs megígérte, megvizsgálják, hogy az általa ismert fizetési adatok miért nem egyeznek az egyetemi dolgozók bérpapírjain szereplő számokkal. Gregor Anikó, a Felsőoktatási Dolgozók Szakszervezete ELTE Társadalomtudományi Karának szakszervezeti titkára az InfoRádióban elmondta: hasznos volt az újabb egyeztetés, két hét múlva pedig újra tárgyalni fognak.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×