eur:
395.34
usd:
366.72
bux:
65166.76
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna

Megtört Messi átka a Stamford Bridge-en

A Bayern München kiütötte a Besiktast (5-0) és formalitássá degradálta a visszavágót. A Barcelona 1-1-re végzett a Chelsea ellen a Stamford Bridge-en, Messi gólt lőtt a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében.

CHELSEA–BARCELONA 0-0: Az első tíz perc két legfontosabb eseménye Hazard lövése és Rüdiger fejese volt.

BAYERN MÜNCHEN–BESIKTAS 0-0: Coman lövése addot okot először izgalomra, Fabri, a törökök spanyol kapusa védett. 

BAYERN MÜNCHEN–BESIKTAS 0-0: Megfogyatkozott a vendégcsapat, Hategan, a román bírő kiállította a horvát Vidát. 

CHELSEA–BARCELONA 0-0: Eltelt az első félidő fele, a Barcelona az utóbbi percekben többet birtokolja a labdát, Paulinho gólt is fejelhetett volna, ha joban céloz.

CHELSEA–BARCELONA 0-0:  A 33. percben Willian óriási kapufát lőtt. Hat perccel később a másik kapufát is telibe találta. 

BAYERN MÜNCHEN–BESIKTAS 1-0: Ha nem is könnyen, de a Bayern megszerezte a vezetést. Alaba volt az előkészítő, Thomas Müller a gólszerző. 

CHELSEA–BARCELONA 0-0:Luis Suárez veszélyes lövését védte Courtois. 

BAYERN MÜNCHEN–BESIKTAS 2-0: Lewandowski előkészítése után Kingsley Coman növelte a bajorok előnyét. 

CHELSEA–BARCELONA 1-0:A 62. percben kiszöglet után Hazard Willianhez játszott, aki a harmadik nagyszerű kísérletéből már gólt ért el. Szenzációs lövés volt, Ter Stegen nem tehetett semmit. 

BAYERN MÜNCHEN–BESIKTAS 3-0:  Heynckes csapata már három góllal vezet, Joshua Kimmich előkészítése után Thomas Müller megszerezte a második gólját.

CHELSEA–BARCELONA 1-1: Megvan Messi első gólja a Chelsea ellen. Iniesta passzából lőtte, de valójában az előkészítő a Chelsea védője, a dán Christensen volt, aki a balhátvéd helyéről érthetetlenül keresztbe passzolt a saját tizenhatosán. Ezen a szinten ilyen hibát nem lehet elkövetni. 

BAYERN MÜNCHEN–BESIKTAS 4-0: A Bayern, nyilván sokat profitálva az emberelőnyből is, de már ezen a meccsen elrendezte a továbbjutást. Hummels előkészítése után Robert Lewandowski szerezte meg csapata negyedik találatát. 

BAYERN MÜNCHEN–BESIKTAS 5-0:  Lewandowskinak is megvan ma estére a második gólja, Thomas Müller szolgálta ki. Nem maradt kérdés Isztambulra.  

Címlapról ajánljuk
Egyre több ország ismeri fel a menekülthelyzet tarthatatlanságát
Jelentés

Egyre több ország ismeri fel a menekülthelyzet tarthatatlanságát

A humanitárius hozzáférést és a migránsok menedékjogi helyzetét elemezte egy nemzetközi tanulmány, melynek készítői szakpolitikai intézkedéseket is javasolnak az érintett országok vezetőinek. A Migrációkutató Intézet vezető kutatója azt mondta az InfoRádióban, hogy a jelentés megerősíti, egyre több nyugati kormányzat ébred rá, milyen veszélyei lehetnek az illegális migrációnak, ugyanakkor Tárik Meszár szerint az elemzés több megállapítása is ellentmondásos.

Mi vezetett a németországi Zöldek zuhanórepüléséhez?

Egyre csökken a németországi Zöldek párt támogatottsága, öt év alatt több mint duplájára, 25-ről 56 százalékra nőtt azok száma, akik semennyire sem tudnak azonosulni a párttal, ezzel Németország egyik leginkább elutasított politikai tömörülésévé vált. A háttérben a zöldítés, a kormány energiapolitikája áll - mondta az InfoRádióban Dobrowiecki Péter, a Mathias Corvinus Collegium Magyar-Német Intézetének kutatási vezetője.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×