eur:
393.54
usd:
364.51
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

Íme Shane Tusup magyar bocsánatkérésének teljes szövege és Hosszú Katinka reakciója

Elcsukló hangon, könnyes szemmel tartott beszédet Shane Tusup Az Év sportolója gálán, ahol magyarul szólalt fel Hosszú Katinka férje és (elviekben még) edzője.

Elnézést kért azoktól, akiket megbántott. Efáradtam, kimerültem, sokat hibáztam - egyebek mellett erről beszélt Shane Tusup, hozzátéve, hogy nem vette észre, hogy időközben példaképpé kellett volna válnia, abba pedig nem férnek bele olyasmik, amiket tett.

Megjegyezte: a mostani

Hosszú Katinka többször is tapssal jutalmazta a beszédet, és többször is elhomályosodott a tekintete.

A háromszoros olimpiai bajnok úszó és amerikai edző-férje külön érkezett az Év Sportolója Gálára (Tusup az édesanyjával, Hosszú az édesapjával), s az estélynek otthont adó Nemzeti Színházban sem keresték egymás társa­ságát. A díjak átvételekor mindketten köszönetet mondtak a másiknak: ekkor hangzott el Tusup beszéde, Katinka pedig azt mondta, hogy Tusup mindig kihozza belőle a legjobbat. Ennél több azonban nem derült ki a sikerpárosról, így azt sem tudni, hogyan dolgoznak párkapcsolati problémáik megoldásán.

Hosszú Katinka az M4 Sport kivételével senkinek nem nyilatkozott a díjátadó után. A csatornának azt mondta, "Magam sem tudtam, mire készül Shane, meglepődtem nagyon". Az úszónő hozzátette:

"Úgy gondolom, hogy mindketten elfáradtunk egy picit. Egy kicsit visszaveszünk. Próbálunk egy kicsit háttérbe vonulni. Ami nem nagyon sikerül manapság"

 - nevette el a végét a nyilvánosság és a sajtó érdeklődésére célozva, majd hozzátette: mindketten keresik a megoldást a problémáikra. A csatornának arról is beszélt, hogy a díjat hatalmas megtiszteltetésnek tartja, és hogy az idei mind közül a legkülönlegesebb, mert pályafutása talán legjobb évét koronázta meg vele.

Az Év sportolója díjak nyerteseiről itt olvashatja csütörtök esti összefoglalónkat.

Címlapról ajánljuk
A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

300 eurónál is többe kerülhet az idei húsvéti bevásárlás Szlovákiában. A Partners piackutató vállalat számításai szerint, 5 százalékkal kénytelenek többet költeni erre az emberek, mint tavaly. Az élelmiszer drágább, a húsvéti díszítés kicsit olcsóbb lett. Egyre több ünnepi asztalon jelenik meg a bárányhús.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
A béke lehetőségéről beszélt a moszkvai miniszter, csúcsfegyvereket kaphat Kijev – Háborús híreink pénteken

A béke lehetőségéről beszélt a moszkvai miniszter, csúcsfegyvereket kaphat Kijev – Háborús híreink pénteken

Oroszország kész garantálni a folyamat többi résztvevőjének jogos biztonsági érdekeit az ukrajnai konfliktus békés rendezése esetén, ha maga is ugyanilyen garanciákat kap - jelentette ki Szergej Lavrov orosz külügyminiszter az Izvesztyija című lapban pénteken közölt interjúban. Az Egyesült Államok korábban ellenállt Ukrajna kérésének a nagy hatótávolságú ATACMS rakéták szállítására. Az elmúlt időszak eseményei következtében Washington újraértékelheti álláspontját - számolt be a Defense One. Cikkünk folyamatosan frissül.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×