eur:
393.5
usd:
364.48
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

Idénybeli negyedik döntetlenjét játszotta a Ferencváros

A Ferencváros házigazdaként 1-1-es döntetlent játszott a Paks csapatával a labdarúgó OTP Bank Liga szombati, ötödik fordulójában.

Egy győzelem mellett ez volt az FTC idénybeli negyedik döntetlenje.

OTP Bank Liga, 5. forduló

Ferencváros-Paksi FC 1-1 (1-0)

-------------------------------

Groupama Aréna, 5423 néző, v.: Erdős

gólszerzők: Varga R. (44.), illetve Hahn J. (60.)

sárga lap: Leandro (49.), illetve Kulcsár D. (11.), Gévay (55.)

Ferencváros:

-----------

Dibusz - Lovrencsics G., Batik, Otigba, Botka - Leandro, Gorriaran (Lovrencsics B., 76.) - Moutari, Rui Pedro (Csernik, 46.), Varga R. (Kundrák, 86.) - Böde

Paks:

-----

Molnár G. - Kulcsár D., Lenzsér, Gévay, Szabó J. - Papp K. - Hahn (Daru, 89.), Hajdú (Kecskés T., 90.), Bertus, Bartha - Koltai (Fejős, 83.)

A labdabirtoklásban és a kapura lövésekben is megmutatkozott a Ferencváros fölénye az első félidőben, de csak a szünet előtt tudta megszerezni a vezetést Varga Roland szöglet utáni góljával. Az FTC csatárának ez már a nyolcadik találata volt tétmérkőzésen az idei szezonban.

A második felvonásban bátrabban futballoztak a paksiak, ezért sokkal kiegyenlítettebbé vált a játék, több lehetőségük volt a kapu előtt, és a 60. percben Hahn János révén sikerült is egyenlítenie. A folytatásban is a vendégek játszottak veszélyesebben, de több gól már nem született.

Címlapról ajánljuk
A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

300 eurónál is többe kerülhet az idei húsvéti bevásárlás Szlovákiában. A Partners piackutató vállalat számításai szerint, 5 százalékkal kénytelenek többet költeni erre az emberek, mint tavaly. Az élelmiszer drágább, a húsvéti díszítés kicsit olcsóbb lett. Egyre több ünnepi asztalon jelenik meg a bárányhús.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×