eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Az ötödosztályba száműzték a tavalyi foci-Eb magyar hősét

Az ötödosztályba száműzték a tavalyi foci-Eb magyar hősét

Tavaly még egy ország ünnepelte Stieber Zoltán, amikor a franciaországi labdarúgó Európa-bajnokságon látványos gólt rúgott Ausztriának, és tevékeny részese volt a magyar válogatott bravúrjainak. Most viszont klubja, a Kaiserslautern az ötödosztályú tartalékcsapatába sorolta vissza.

Stieber Zoltánt és Jacques Zouát a német labdarúgó-bajnokság ötödik vonalában szereplő tartalékcsapathoz irányították a Kaiserslauternnél – írja a Die Rheinpfalz. A Nemzeti Sport cikke szerint a jelzés egyértelmű: a nem túl jó idényt produkáló – a másodosztályban a 13. helyen végző – patinás klubnál a jövőben nem számítanak a magyar és a kameruni légiósra.

Mindketten 2016 nyarán érkeztek a csapathoz az akkori edző, Tayfun Korkut kérésére, és bár Stieber biztatóan kezdte a szezont, a folytatásban sérülés és betegség hátráltatta, visszatérve a kispadon találta magát, és a januárban munkába álló új tréner, Norbert Meier már alig-alig adott neki játéklehetőséget.

A 28 éves magyar futballistát aligha érte váratlanul a mostani döntés: nemrégiben a Nemzeti Sportnak arról beszélt, hogy nem érzi a bizalmat, és nem lenne ellenére az országváltás. Stiebert még két évig köti szerződés a Kaiserslauternhez.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Olyan fegyvert kap Ukrajna, ami elképzelhetetlen lett volna a háború előtt: ez lehet a legveszélyesebb eszköz Kijev arzenáljában

Olyan fegyvert kap Ukrajna, ami elképzelhetetlen lett volna a háború előtt: ez lehet a legveszélyesebb eszköz Kijev arzenáljában

Amikor Oroszország megindította az Ukrajna elleni inváziót, Moszkva egyik elsődleges célja a megtámadott ország „demilitarizációja” volt; eddig nagyon úgy fest, hogy ez a dolog a visszájára sült el. Nem csupán arról van szó, hogy a NATO eddig gigantikus mennyiségű nehézfegyvert küldött Ukrajnának, de olyan technikai eszközöket is megkapott Kijev, melyekről korábban még csak álmodni sem mert az ukrán vezetés, ékes példája ennek az MGM-140 ATACMS harcászati ballisztikus rakétarendszer. Egy olyan technikai eszközről van szó, amely, bár abszolút nem nevezhető „háborúdöntő csodafegyvernek”, biztos megnehezíti majd az orosz haderő dolgát az általuk „különleges műveletnek” hívott invázió során.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×