eur:
394
usd:
365.02
bux:
65384.6
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna
Sokkoló felvételek: belehalt sérüléseibe a BL-döntő alatt eltaposott nő

Sokkoló felvételek: belehalt sérüléseibe a BL-döntő alatt eltaposott nő

Életét vesztette a kórházban az a Juventus-szurkoló, aki csaknem két héttel ezelőtt, a labdarúgó Bajnokok Ligája-döntő idején sérült meg, amikor Torinóban pániktört ki a meccsek kivetítőn követő szurkolók között.

A torinói önkormányzat és a klub is megerősítette, hogy a 38 éves Erika Pioletti a kórházban belehalt fejsérülésébe. A Juventus együttérzését fejezte ki a szurkoló családjának.

A Real Madrid-Juventus Bajnokok Ligája-döntő idején csaknem harmincezer olasz drukker Torino központjában, a San Carlo téren egy kivetetőn követte a mérkőzést, és a találkozó közben pánik tört ki a téren, csaknem 1500-an megsérültek. A többség megúszta zúzódásokkal, de egy hétéves kisfiú kómába esett, és csak egy hét után tért magához, azóta viszont szépen javul az állapota. 

A helyszíni felvételek szerint a második félidőben hirtelen kezdett el rohanni a tömeg, az oka egyelőre nem ismert, vagy egy petárdától, vagy más erős hanghatástól azt hitték, hogy robbantás történt, és ezért tört ki a pánik. Egymást taposva menekültek a szurkolók, köztük volt Erika Pioletti is, akit kritikus állapotban szállítottak kórházba. Az agya olyan súlyosan károsodott, hogy az orvosok hiába küzdöttek majdnem két héten át az életéért, nem sikerült őt megmenteni.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×