eur:
386.98
usd:
356.05
bux:
68088.24
2024. május 18. szombat Alexandra, Erik
Dzsudzsák elsírta magát a kamerák előtt - videó

Dzsudzsák elsírta magát a kamerák előtt - videó

A csúfos andorrai vereség után a labdarúgó-válogatott csapatkapitánya, Dzsudzsák Balázs a televízióknak nyilatkozott, és közben a könnyeivel küszködött.

"Kikaptunk Andorra ellen, felesleges bármit mondani" - kezdte nyilatkozatát Dzsudzsák Balázs, a magyar válogatott csapatkapitánya, aki szerint a történtekre nincs mentség és bocsánat. A magyar csapat 1-0-ra kapott ki Andorra ellen, ez a legújabbkori magyar focitörténelem legnagyobb bukása. "Egy éve ilyenkor a csúcson voltunk, most meg a pokolban vagyunk." Elnézését kért a szurkolóktól, "ez mindennek az alja", és azt is megemlítette, levetették velük a mezt.

A hvg.hu szemléje szerint Dzsudzsák azt mondta, vállalja a felelősséget, bár több kritikus megjegyzést tett, például hogy tele voltak 16-17 évesekkel, fejben nem voltak ott a meccsen, és bár meglett volna a lehetőség arra, hogy ne kapjanak ki, de gyors értékelése szerint a csapat valószínűleg nem volt ott fejben, nem hozta ki mindenki magából a tudását. 

A mérkőzés után több újságírónak adott interjú közben Dzsudzsák annál a kérdésnél sírta el magát, hogy hogyan lesz tovább csapatkapitányként. Azt mondta, ilyen még soha nem fordult elő pályafutása során, azt érzi, hogy egyedül van, nincs senki a csapatban, aki át tudja érezni, mi a válogatott, milyen megfelelni a szurkolóknak. Értékelése szerint ő mindent megtett, és azt kapja vissza, "Dzsudzsák az arab, a pénzéhes". De csapatkapitányként "látszik, hogy én vagyok a hibás, akit először kell ütni, vállalom a következményeket."

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. május 18. 14:10
×
×
×
×