eur:
390.25
usd:
364.32
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
Babos búcsúzott a Roland Garroson

Babos búcsúzott a Roland Garroson

Az első fordulóban kiesett a párizsi nyílt teniszbajnokság egyéni versenyében Babos Tímea.

A magyar játékos 2:6, 7:6, 2:6 arányban kapott ki a hazai közönség előtt szereplő Alize Cornet-tól.

Remekül kezdett a világranglistán 35. magyar teniszező, mindössze két és fél perc játék után elvette riválisa adogatását, majd a sajátját hozva gyorsan brékelőnybe került. Ezt követően azonban Cornet - aki legjobbjaként 2015-ben nyolcaddöntős volt - sorozatban hat játékot nyert és 46 perc alatt szettelőnybe került. A második játszma rendkívül szoros játékot és rövidítést hozott, amelyben Babos bizonyult jobbnak, így következhetett a döntő szett.

A mindent eldöntő harmadik játszmában Babos azonnal elvesztette adogatását, a következő játékban azonban 40-0-ről fordítva visszavette azt. A magyar játékos nem örülhetett sokáig, hiszen Cornet újra brékelt, innentől pedig nem adott esélyt Babosnak, aki már csak egy játékot tudott nyerni.

Babos párosban még érdekelt Párizsban: a cseh Andrea Hlavackova oldalán újra hazai játékosok ellen kell bizonyítania, Amandine Hesse és Tessah Andrianjafitrimo duójával találkozik társával.

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×