eur:
394.46
usd:
370.45
bux:
65045.06
2024. április 19. péntek Emma

Férfi vízilabda Bajnokok Ligája - Az Eger horvát, az OSC olasz ellenféllel találkozik

A ZF-Eger a horvát Primorje Rijekával, az A-Híd OSC-Újbuda pedig az olasz Veronával találkozik a férfi vízilabda Bajnokok Ligája selejtezőjének harmadik, zárófordulójában, melynek tétje már a 12-es főtáblára jutás.

Az európai szövetség (LEN) honlapjának beszámolója szerint az oda-visszavágós párharcot az OSC hazai környezetben, az Eger pedig idegenben kezdi.

Az első mérkőzéseket jövő szerdán, a visszavágókat pedig két héttel később rendezik.

Az OSC ellenfele a hétvégén éppen Egerben harcolta ki a továbbjutást, a magyar csapatot 10-9-re legyőzte.

Amennyiben az Eger továbbjut, akkor a főtáblán a B csoportba, a horvát Jug Dubrovnik, az olasz Pro Recco, a spanyol CNA Barceloneta és a szerb Partizan Beograd, valamint a német Waspo Hannover és a román Digi Oradea selejtezős párharcának győztese mellé kerül. Az OSC sikere esetén az A csoporthoz, azaz a Szolnoki Dózsa-Közgéphez, a görög Olimpiakoszhoz, a francia Olympic Nice-hez, a német Spandau Berlinhez és az olasz Brescia, valamint a montenegrói Jadran Hercegnovi párharcának továbbjutójához csatlakozik.

Címlapról ajánljuk

Orbán Viktor: eljött az idő, hogy Budapest után Brüsszelben is megmentsük a szabadságot

"Amíg nemzeti kormány lesz, Magyarország nem lép be az ukrajnai háborúba senkinek az oldalán" - jelentette ki a Fidesz EP-kampánynyitó rendezvényén pénteken Orbán Viktor pártelnök. "No migration, no gender, no war" - adta ki a hármas jelszót.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 19. 18:04
×
×
×
×