eur:
392.88
usd:
366.46
bux:
66129.26
2024. április 25. csütörtök Márk

Törökországi vereségükkel negyedik helyen a hollandok

A világbajnoki bronzérmes holland labdarúgó-válogatott 3-0-ra kikapott Törökországban a vasárnapi Európa-bajnoki selejtezőn.

Ezzel - a csütörtökön Izland ellen, hazai vereséggel debütáló - Danny Blind szövetségi kapitány együttese rendkívül nehéz helyzetbe került, hiszen a cseh, az izlandi és a török válogatott mögött mindössze negyedik helyen áll csoportjában, két fordulóval a selejtezősorozat vége előtt.

Európa-bajnoki selejtezők:
-------------------------
A csoport:
Lettország-Csehország 1-2 (0-2)
Törökország-Hollandia 3-0 (2-0)
később:
Izland-Kazahsztán, Reykjavik 20.45

B csoport:
Wales-Izrael 0-0 (0-0)
később:
Bosznia-Hercegovina - Andorra, Zenica 20.45
Ciprus-Belgium, Nicosia 20.45

H csoport:
Málta-Azerbajdzsán 2-2 (0-1)
Norvégia-Horvátország 2-0 (0-0)
később:
Olaszország-Bulgária, Palermo 20.45

Címlapról ajánljuk
Okok, amelyek a magasba emelték, aztán a földhöz csapták Szoboszlai Dominik Liverpoolját

Okok, amelyek a magasba emelték, aztán a földhöz csapták Szoboszlai Dominik Liverpoolját

A Liverpool – különösen fájó ez a Vörösök híveinek – éppen a városi rivális Everton elleni vereséggel, szerdán szinte minden esélyét elveszítette a győzelemre az Arsenallal és a Manchester Cityvel vívott hármas harcban. Az Ágyúsok előnye három pont négy fordulóval a zárás előtt, ami a jobb gólkülönbség miatt valójában négy. A City két mérkőzéssel kevesebbet játszott náluk, de a vesztett pontokat tekintve az előnye öt pont Szoboszlai Dominik csapatával szemben.

Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt

Megszűnik az igazságügyi miniszteri ellenjegyzés a kegyelmi ügyekben, viszont kiskorúkat érintő ügyekben nem lehet majd kegyelmet adni – jelentette be a Kormányinfón Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter. Két további kérdésben is módosul az alaptörvény. Május 8-én Budapestre látogat a kínai elnök.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
A Hyundai csoport Kínában erősítene

A Hyundai csoport Kínában erősítene

A Hyundai Motor Group a 2024-es Pekingi Nemzetközi Autóipari Kiállításon új járművek sorát mutatta be, célzottan erősítve kínai piaci jelenlétét. A négy év után ismét személyesen megrendezett kiállításon a csoport három márkája - Hyundai Motor, Kia és Genesis - elektromos járműveket prezentált a helyi igényeknek megfelelően - írta meg a Korea Herald.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×