eur:
389.49
usd:
361.89
bux:
68002.24
2024. május 4. szombat Flórián, Mónika

Carlos Tévez visszatérhet nevelőegyesületéhez

Carlos Tévez, a Bajnokok Ligája-döntős Juventus labdarúgója olasz sajtóértesülések szerint visszatérhet nevelőegyesületéhez, a Boca Juniorshoz.

Az argentin csatár korábban már többször kijelentette, hogy szeretné még magára húzni a Boca mezét.

Egy hete az Atlético Madrid vezetőedzője, Diego Simeone nyilatkozott elismerően a támadóról, s hozzátette, a spanyol fővárosi klub vezetői már felvették a kapcsolatot Tévez ügynökével.

Szerdai olasz médiainformációk szerint Tévez távozása esetén éppen a madridi együttesből erősítene a Juventus, a korábban a Bayern Münchennél is megfordult horvát Mario Mandzukicot igazolná le.

A 31 éves csatár 2013 óta erősíti a Juventust, az elmúlt szezonban a csapat egyik legjobbja volt. A bajnoki cím mellett a kupát is elhódította a torinói együttessel, amely a Bajnokok Ligája döntőjében 3-1-es vereséget szenvedett a Barcelonától.

Címlapról ajánljuk
Többet árt, mint használ, ha nem megfelelően működtetjük a klímát

Többet árt, mint használ, ha nem megfelelően működtetjük a klímát

A hőmérsékleti beállítások mellett a klímaberendezések tisztítására és az egyes helyiségek rendszeres szellőztetésére hívta fel a figyelmet Noszek László főorvos. A Kistarcsai Flór Ferenc Kórház Fül-Orr-Gégészeti Osztályának vezetője az InfoRádióban elmondta: ha a környezetünkben megjelenő allergéneket felkavarja a berendezésekből kiáramló levegő, fokozódhatnak a panaszok, és akár asztmás roham is kialakulhat az érzékenyebb embereknél.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×