eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar

Asztalitenisz ob - Kiesett a címvédő férfi párosban

A címvédő Lindner Ádám, Gerold Gábor duó ezúttal már a negyeddöntőben kiesett párosban a Marczibányi téri Ormai László Csarnokban zajló 98. asztalitenisz országos bajnokságon, amelynek második, szombati versenynapján a férfi számok előcsatározásait rendezik.

A szövetség honlapja szerint a komlói, szegedi kettős a legjobb nyolc között a celldömölkiek egységével, Fazekas Péterrel és Kosiba Dániellel találkozott, s 3-0-s vereséget szenvedett. A Fazekas, Kosiba duó a 32-es főtáblán szettveszteség nélkül került a legjobb négy közé, és a vasárnapi elődöntőben a Kriston Dániel, Varga Sándor (Szerva Asztalitenisz SE, Pénzügyőr SE) páros lesz az ellenfele.

A másik ágon az ifjúsági Európa-bajnok Ecseki Nándor, Szudi Ádám (Celldömölk, TTC Bietigheim-Bissingen) kettős ugyancsak játszmavesztés nélkül menetelt az elődöntőig, amely során a zárónapon az osztrák Stockerau két légiósa, Jakab János és Molnár Krisztián lesz a riválisa.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×