eur:
389.26
usd:
362.99
bux:
68123.99
2024. május 3. péntek Irma, Tímea

Babos főtáblás Dubajban - Jankovic lesz az ellenfele

Babos Tímea második mérkőzését is megnyerte a selejtezőben, ezzel feljutott a 64-es főtáblára a 2,5 millió dollár összdíjazású, dubaji keménypályás női tenisztornán. Az első fordulóban a volt világelső szerb Jelena Jankovic lesz az ellenfele.

A viadal honlapja szerint a világranglistán jelenleg 93. magyar játékos előbb az orosz Alekszandra Panovát (121.) verte 6:0, 4:6, 6:1-re, majd szombaton a cseh Katerina Siniakovánál (79.) bizonyult jobbnak 6:1, 4:6, 6:1-re.

A főtábla első körében, vasárnap a 12. helyen kiemelt Jankovic lesz a riválisa, a szerb teniszező jelenleg 16. a világranglistán.

"Siniakova jó játékos, előttem van a ranglistán, és szép győzelmei voltak az elmúlt hónapokban. Kellemetlen ellenfél, de nagyon jó taktikát dolgoztunk ki edzőmmel, Thomas-val, amit végig sikerült tartanom" - így nyilatkozott honlapján Babos. "Persze nem akarok megelégedni ezzel, szeretnék még több meccset nyerni a főtáblán is" - fűzte hozzá.

A magyar játékos hozzátette, párosban ezúttal is a francia Kristina Mladenovic lesz a partnere, akivel jó sorsolást kaptak.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
Szép pluszban zárt Amerika

Szép pluszban zárt Amerika

Vegyes mozgásokat láttunk ma a nemzetközi részvénypiacokon, Európában a befektetők a Fed tegnapi üzeneteit emésztették, miközben tovább dübörgött a gyorsjelentési szezon is, például Európa legnagyobb cége, a gyógyszergyártó Novo Nordisk, valamint a Shell is ma jelentett - mindkét cég megverte az elemzői profitvárakozásokat. A vezető amerikai indexek egy százalék körüli pluszban fejezték be a napot. Ezzel a mai napi izgalmaknak még nincs vége, hiszen az amerikai zárás után jelent majd az Apple is, amely jelenleg a világ második legértékesebb cége a Microsoft után.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×