eur:
389.02
usd:
361.9
bux:
68900.51
2024. május 9. csütörtök Gergely

Messi is triplázott, fordított a Barcelona

Szűk negyedóra elteltével hátrányba került a Barcelona az Espanyol ellen a vasárnapi városi rangadón, végül mégis fölényesen nyert a spanyol labdarúgó-bajnokság 14. fordulójában.

Lionel Messi három góllal segítette győzelemhez csapatát, amely a begyűjtött három ponttal őrzi második helyét a tabellán.

Az argentin támadó valamennyi sorozatot tekintve - illetve barátságos mérkőzéseken elért 28 találatát is beleszámítva - átlépte a 400-as határt, és immár 402 gólnál jár a Barcelona színeiben.

Primera División, 14. forduló:
FC Barcelona-Espanyol 5-1 (1-1)

korábban:
Rayo Vallecano-Sevilla 0-1 (0-1)
szombaton játszották:
Deportivo La Coruna-Málaga 0-1 (0-1)
Real Madrid-Celta Vigo 3-0 (1-0)
Athletic Bilbao-Córdoba 0-1 (0-1)
Elche-Atlético Madrid 0-2 (0-1)
hétfőn játsszák:
Eibar-Almeria 17.00
Levante-Getafe 19.00

Címlapról ajánljuk
Megérkezett a kínai elnök Budapestre
videó, képek

Megérkezett a kínai elnök Budapestre

Este kilenc óra előtt szállt le Hszi Csin-ping gépe a budapesti Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren. Orbán Viktor és Lévai Anikó fogadta az elnöki párt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.09. csütörtök, 18:00
Resperger István ezredes
a Magyar Agrár-és Élettudományi Egyetem Szent-István Biztonságkutató Központ igazgatója
Felemás zárás a tőzsdéken

Felemás zárás a tőzsdéken

Szerda reggel kedvezőtlen hangulatban telt a kereskedés Ázsiában, ezt követően pedig ugyan reggel jó hangulatban indult a nap Európában, de a déli órákra megtorpant az emelkedés. A magyar tőzsde ma alulteljesítő volt, ami elsősorban az OTP eséséből adódott. A hazai nagypapírok közül nagyot ralizott azonban a Mol, a befektetők megkönnyebbültek a hírre, hogy a kormány szerint az üzemanyagkereskedők eleget tettek a kormány kérésének az elmúlt két hétben. Egyre rosszabra fordul a hangulat az amerikai tőzsdéken, nem kizárt, hogy megszakad ma az öt napja tartó emelkedő széria.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×