eur:
390.25
usd:
364.32
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

Új szerződést kínál Gerrardnak az FC Liverpool

Új szerződést kínál a csapatkapitány Steven Gerrardnak az FC Liverpool, de mivel a futballista már 34 éves, valószínűleg nem fog olyan sok lehetőséget kapni a jövőben, mint eddig.

Erről Brendan Rodgers vezetőedző beszélt hétfői sajtótájékoztatóján, hozzátéve, hogy a játékos most gondolkodik az ajánlaton.

"Tizenhat éve van itt, ő az az ember, aki megérdemli a legnagyobb tiszteletet és azt, hogy időt hagyjunk neki a döntésre" - fogalmazott a tréner.

Rodgers szerint Gerrard döntését nem a pénz fogja meghatározni.

"Egyvalami biztos: imádok Steven Gerrarddal dolgozni. Kétségkívül ő a legjobb labdarúgó, aki valaha pályára lépett a Premier League-ben, én pedig minden percét élveztem a közös munkának. Remélem, folytatódni fog." - mondta a szakember, egyben cáfolva azokat a híreszteléseket, hogy kettejük között feszültség, ellentét lenne.

Gerrard az elmúlt bő másfél évtized alatt közel 700 mérkőzést játszott a Vörösöknél.

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×