eur:
387.71
usd:
357.04
bux:
68854.65
2024. május 17. péntek Paszkál

Vízilabda BL-sorsolás: a két magyar csapat egymást is kaphatja

Kedden sorsolnak a vízilabda Bajnokok Ligája selejtezőjében, kiderül, kivel játszik az OSC és a Szolnok a főtáblára kerülésért. Egymást is kaphatja a két magyar csapat.

A hétvégi selejtezőkből továbbjutott csapatokat két kalapba osztotta szét a LEN, az európai szövetség.

A négy csoportgyőztes (az OSC, a horvát Primorje Rijeka, az olasz Pro Recco, a szerb Radnicski Kragujevác) a négy csoportmásodikból (a Szolnok, a romániai CSM Digi Oradea, a szerb Crvena zvezda és a horvát Mladost Zagreb) kap majd ellenfelet.

A hétvégén azonos csoportban szerepeltek (mint az OSC és a CSM Digi Oradea, valamint a Szolnok és a Radnicski) nem kerülhetnek össze. Ellenben nem kizárt, hogy azonos nemzetbeliek találkozzanak.

A mérkőzéseket október 29-én és november 12-én játsszák, a győztesek bekerülnek a 12 csapatos csoportkörbe. A magyar bajnok Eger már az elit tagja.

Címlapról ajánljuk
Politológus a Fico-merényletről: elkezdhetünk hozzászokni az ilyesmihez

Politológus a Fico-merényletről: elkezdhetünk hozzászokni az ilyesmihez

A szlovákiai társadalom hosszú ideje nagyon feszült, és a politikusok a merénylet után is inkább hergelnek, mintsem nyugtatnak – mondta az InfoRádióban a szlovákiai Fórum Intézet elnöke. Öllös László politológus, filozófus szerint a kampány hátralévő része a Robert Fico elleni támadásról szól majd, és a meglőtt kormányfő pártjának támogatottsága növekedni fog.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.17. péntek, 18:00
Sándor Ildikó
néprajzkutató, a Hagyományok Háza Közművelődési és tudományos szakcsoport vezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. május 16. 16:46
×
×
×
×