eur:
388.84
usd:
363.13
bux:
68275.3
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

Újabb Eb-döntő Budapesten

Csütörtök este a Szusza Ferenc Stadionban rendezik a U19-es labdarúgó Európa-bajnokság döntőjét. A német-portugál meccs előtt az MLSZ számos kedvezménnyel készül - jelezte a szövetség marketing és média bizottságának tagja.

Szabó László az InfoRádióban elmondta: rengeteg kedvezményt biztosítanak az érdeklődőknek. A mérkőzésekre szóló jegyekhez 500 forintos egységáron lehet hozzájutni, de "hogyha 10-en vagy akár 50-en jönnek, akkor ehhez óriási kedvezményeket adunk, sőt a mai naptól indult egy extra lehetőség is. Ha egy e-mail címre - amit az MLSZ honlapján meg lehet találni- ha valaki levelet ír, akkor akár ingyen jegyet is kaphat, és a barátaival, csapattársaival eljöhet a mérkőzésre".

Szabó László szavai szerint, az a cél, hogy minél többen legyenek a stadionban, hiszen 10-11 ezer fő között van a létesítmény befogadó képessége. Hozzátette: "sajnos a magyarok nem jutottak be a döntőbe, így teltházra nem számíthatunk, de nagyon bízunk abban, hogy sok ezren jönnek ki és megnézik a jövő nagy sztárjait. A fináléban Németország és Portugália csap össze, olyan játékosok lépnek majd pályára, akiknek a nevével az elkövetkező években biztosan gyakran találkozunk majd a topcsapatokban".

Az MLSZ illetékese szerint, "azt nehéz megítélni, hogy közülük hányan lesznek majd klasszis játékosok a jövőben, de vannak olyan portugál labdarúgók, akik a Manchester Cityben játszanak, a német válogatottban a Bayernből és a Borussia Dortmundból is vannak U19-es játékosok. Biztos, hogy mindkét csapatban van 2-3 olyan tehetség, akinek a pályafutását fogjuk még követni".

A magyar reményekkel kapcsolatban Szabó László arról beszélt, "két olyan mérkőzést játszott a magyar válogatott, amely után joggal lehettek csalódottak a nézők, és joggal fogalmazhattak meg kritikákat, azonban a korosztályos VB-re való kijutás reményt nyújthat arra, hogy lépni lehet előre és talán a világbajnokságon még közelebb tudunk kerülni a világ-elithez".

Hanganyag: Farkas Dávid

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Grád Ottó: a nagyobb árcsökkenésre a gázolajnál lehet majd számítani

Grád Ottó: a nagyobb árcsökkenésre a gázolajnál lehet majd számítani

Hétfőn 10 forinttal csökkentette az üzemanyagok árát a Mol, szombattól egy rendkívüli változással még tovább csökkennek az árak itthon. A Magyar Ásványolaj Szövetség főtitkára szerint ez a bejelentés új helyzetet teremt a kiskereskedelmi piacon. A változáshoz valamilyen mértékben várhatóan minden töltőállomás alkalmazkodik majd és árakat csökkent - mondta az InfoRádiónak Grád Ottó.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×