eur:
389.06
usd:
363.64
bux:
68285.26
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

Michelisz Norbert szimulátoron is készül az argentin versenyre

Bár tesztelni nem tudott, mégis hasznosan telt az elmúlt egy hónap Michelisz Norbert számára, aki a nyári szünet után a hétvégén újra autóba ül a túraautó-világbajnokság (WTCC) Argentin Nagydíján.

Michelisz Norbert bízik abban, hogy a hétvégi WTCC-s versenyhelyszín, az argentin pálya karakterisztikája kedvező lesz számára, és az autója számára is. A magyar versenyző a dobogót sem tartja elérhetetlennek.

"Szimulátoron és belső kamerás felvételeken átvettem az argentin helyszínt. Úgy érzem, hogy magabiztosan tekinthetünk a dél-amerikai forduló elé, mert tavaly ez volt az egyik olyan pálya, ahol tempóban egyértelműen a gyári Hondák előtt voltunk." - emlékeztetett a Zengő Motorsport versenyzője.

Bár technikai újításokat még nem visznek Argentínába, Michelisz Norbert elárulta: a Honda nagy erőkkel dolgozik azon, hogy az autókat gyorsabbá tegye.

"A Hondánál gőzerővel dolgoznak azon, hogy a motort fejlesszék. A gyári csapat nemrég tesztelt Valenciában, ahol elsősorban az autó beállításán és a futómű paraméterein dolgoztak. A motorfejlesztések várhatóan a japán versenyhétvégére érkezhetnek meg. Én ezektől a fejlesztésektől várom majd a nagy ugrást."

Michelisz Norbert hozzátette: a valenciai tesztről minden információt megkap a Zengő Motorsport csapata.

További részletek: molcsapat.hu

Szerző: Domanits András

Címlapról ajánljuk
Grád Ottó: a nagyobb árcsökkenésre a gázolajnál lehet majd számítani

Grád Ottó: a nagyobb árcsökkenésre a gázolajnál lehet majd számítani

Hétfőn 10 forinttal csökkentette az üzemanyagok árát a Mol, szombattól egy rendkívüli változással még tovább csökkennek az árak itthon. A Magyar Ásványolaj Szövetség főtitkára szerint ez a bejelentés új helyzetet teremt a kiskereskedelmi piacon. A változáshoz valamilyen mértékben várhatóan minden töltőállomás alkalmazkodik majd és árakat csökkent - mondta az InfoRádiónak Grád Ottó.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
Feszes maradt az amerikai munkaerőpiac

Feszes maradt az amerikai munkaerőpiac

Az amerikai munkaerőpiac továbbra is szoros maradt a múlt héten, a munkanélküli segélyek iránti új kérelmek száma változatlanul alacsony. A Munkaügyi Minisztérium csütörtöki jelentése szerint az április 27-én véget ért héten a szezonálisan kiigazított első kérelmek száma 208 ezer volt, ami megegyezik az előző heti adattal. Ez alacsonyabb, mint amit a Reuters által megkérdezett közgazdászok vártak, akik 212 000 kérelemmel számoltak.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×