eur:
386.98
usd:
356.05
bux:
68088.24
2024. május 19. vasárnap Ivó, Milán

Vetési Iván: már 4900 forintért lehet jegyet venni a kézilabda Eb-re

Jól áll a szervezés és a jegyek is jól fogynak a decemberi női kézilabda Európa-bajnokságra, amelyet hazánk Horvátországgal közösen rendez - mondta az InfoRádió Aréna című műsorában a Magyar Kézilabda Szövetség elnöke.

Decemberben női kézilabda Európa-bajnokságot rendez Magyarország és Horvátország közösen, az előkészületek jól állnak, megvannak a csoportok, megvolt a sorsolás, tudjuk, milyen válogatottak érkeznek Magyarországra - mondta Vetési Iván.

A színvonallal nem lesz probléma, Debrecenben a csoportkörben - ahol még nem lesz ott Magyarország - a norvég, a dán, illetve a román és az ukrán válogatottat lehet látni, tehát pénzügyileg és földrajzilag sem lehetett volna számunkra jobban készíteni ezt a sorsolást - hangsúlyozta a Magyar Kézilabda Szövetség elnöke.

"Fogynak a jegyek is, szeretnék eloszlatni egy félreértést is: megjelent, hogy nagyon drága, de a magyar csapat csoportmérkőzéseire szóló belépő, ami két meccsre érvényes, már 4.900 forintért kapható" - fogalmazott Vetési Iván

Lesznek kísérőprogramjai is az Eb-nek, a Győr, Debrecen és Budapest is élen jár ezekben, reméljük, hogy a hó nem fogja akadályozni az egyik csarnokból a másikba való eljutást - tette hozzá a Magyar Kézilabda Szövetség elnöke. Várhatóan telt ház lesz a nem magyar érdekeltségű mérkőzéseken is, nagyon népszerű a sportág itthon és a környező országokban is - mondta Vetési Iván.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Minden bejelentés számít a gyermekek online bántalmazása elleni harcban

Minden bejelentés számít a gyermekek online bántalmazása elleni harcban

A szabályozás területén megindult fejlődés Európa és Magyarország számára is kiemelten fontos, csak ez teremti meg a lehetőséget a gyermekek szexuális kizsákmányolásának feltárásához, és teszi lehetővé a gyermekek védelmét az online térben – mondta Varga Árpád, az NMHH gyermekvédelmi főosztályának elemzője.

Szuperhatalmak versengenek egymással azért, ami egyre keresettebb az egész világon

Rengetegféle chipet gyártanak világszerte, amelyek még inkább kompatibilisebbek azokkal a felhasználási területekkel, ahol félvezetőket használnak – mondta az InfoRádióban a chipek jelentőségéről és egyre hangsúlyosabb szerepéről elemzést író Tasnádi Zsombor. Arról is beszélt, hogy a legmodernebb chipeket a hadiipar is beveti, rakétarendszerek vezérléséhez használják.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×