eur:
389.49
usd:
361.89
bux:
68002.24
2024. május 5. vasárnap Adrián, Györgyi

Cselgáncs Eb - Joó Abigél és Tóth Krisztián is elődöntős

Joó Abigél és Tóth Krisztián egyformán elődöntőbe jutott a montpellier-i cselgáncs Európa-bajnokság szombati versenynapján.

A KSI SE kétszeres Európa-bajnoknője a 78 kilogrammos kategóriában - a viadal honlapja szerint - a legjobb nyolc között az orosz Anasztaszija Dmitrijevát verte 3:24 perc alatt ipponnal, a fináléba kerülésért pedig a holland Marhinde Verkerkkel mérkőzik.

Klubtársa, a 90 kg-osok között versenyző Tóth 4:29 percnél ipponnal nyert a svéd Joakim Dvarby ellen, s a döntőbe jutásért a grúz Varlam Lipartelianival küzd majd meg.

A nap további magyarjai közül szintén a 90 kilósok között Fogasy Gergő, 100 kg-ban Cirjenics Miklós, plusz 100 kg-ban pedig Bor Barna kényszerült korai búcsúra a legjobb 16 között.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
Nagyon fontos területet veszíthetnek az ukránok, kiszivárgott Trump súlyos terve - Ukrajnai háborús híreink vasárnap

Nagyon fontos területet veszíthetnek az ukránok, kiszivárgott Trump súlyos terve - Ukrajnai háborús híreink vasárnap

Szombaton kiderült, hogy Donald Trump újbóli megválasztása esetén a NATO-tagállamokat arra kényszerítené, hogy védelmi kiadásaikat a GDP 3 százalékára emeljék, reagálva ezzel az Oroszország és Kína jelentette fenyegetésekre, miközben az Ukrajnának nyújtott támogatást nem számítaná bele ebbe a keretbe. Eközben a G7 országok vezetői tárgyalásokat folytatnak egy olyan javaslatról, amelynek értelmében Ukrajnának 50 milliárd dollár értékű segélyt nyújtanak, amit az Európában befagyasztott orosz vagyonból származó nyereségből finanszíroznának. Cikkünk folyamatosan frissül.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×