eur:
389.4
usd:
363.39
bux:
68123.99
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

Szocsi 2014 - A B-próbája is pozitív lett a német sílövőnek

A B-próba is megerősítette, hogy tiltott szerrel élt Evi Sachenbacher-Stehle, a németek sílövője, aki a negyedik helyen zárt a szocsi téli olimpián.

A sportoló kilétét mindeddig homály fedte, péntek este azonban a Német Olimpiai Bizottság nyilvánosságra hozta, hogy az orosz születésű Sachenbacher-Stehle a vétkes.

"Ez egy szörnyű rémálom, fogalmam sincs, miért lett pozitív a mintám. Soha nem szedtem tudatosan tiltott szert" - mondta a versenyző.

A Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) csütörtök este értesítette arról a németeket, hogy az egyik sportolójuk A próbája, azaz első tesztje "a normálistól eltérő" eredménnyel zárult.

A 33 éves, orosz születésű Sachenbacher-Stehle 2002-ben Salt Lake Cityben, majd négy évvel ezelőtt Vancouverben még sífutóként nyert olimpia aranyérmet, emellett három ezüstje is van.

Szocsiban már sílövőként indult, s negyedik lett a tömegrajtos versenyben.

A vasárnap záruló szocsi játékokon ez volt az első doppingeset, néhány órával később William Frullani olasz bobos is lebukott.

Címlapról ajánljuk

Grád Ottó: a nagyobb árcsökkenésre a gázolajnál lehet majd számítani

Hétfőn 10 forinttal csökkentette az üzemanyagok árát a Mol, szombattól egy rendkívüli változással még tovább csökkennek az árak itthon. A Magyar Ásványolaj Szövetség főtitkára szerint ez a bejelentés új helyzetet teremt a kiskereskedelmi piacon. A változáshoz valamilyen mértékben várhatóan minden töltőállomás alkalmazkodik majd és árakat csökkent - mondta az InfoRádiónak Grád Ottó.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×