eur:
388.64
usd:
360.9
bux:
68568.49
2024. május 7. kedd Gizella

A második fölényes győzelem Bahrein ellen

A vasárnapi 15 gólos győzelem után hétfőn is nyert - mégpedig kilenc góllal - az Európa-bajnokságra készülő magyar férfi kézilabda-válogatott Bahrein csapata ellen, Szigetszentmiklóson.

Eredmény:
Magyarország-Bahrein 31-22 (12-14)

Ezúttal az első félidőben játszottak eredményesebben a vendégek, akkor vezettek is, sőt, még a második játékrész első felében is jórészt náluk volt az előny - a szövetség tájékoztatása szerint. A magyarok azonban remek hajrával fordítottak és végül jelentős különbséggel nyertek. Vasárnap Mocsai Lajos együttese a 22. percig csak egyetlen gólt kapott.
A válogatott keret pénteken kezdte meg a közvetlen felkészülést a január 12-én kezdődő kontinenstornára, amelyen a spanyolokkal, az izlandiakkal és a norvégokkal szerepel majd egy csoportban. A közös munka január 2-án, Gyöngyösön folytatódik.

A felkészülési mérkőzések további menetrendje:
Provident Kupa, Gyöngyös:
január 3.:
Magyarország-Csehország 17.00
január 4.:
Magyarország-Fehéroroszország 13.00
január 5.:
Magyarország-Lengyelország 13.00

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.07. kedd, 18:00
Resperger István ezredes
a Magyar Agrár-és Élettudományi Egyetem Szent-István Biztonságkutató Központ igazgatója
Nagyot ralizott az OTP!

Nagyot ralizott az OTP!

Ázsiában felemás hangulatban telt a kereskedés hétfő reggel, ezt követően Európában a múlt heti esés után szép pluszban zártak a tőzsdék, és Amerikában is az emelkedésé volt a főszerep. A hét első napján idehaza a külkereskedelmi adatokra volt érdemes figyelni, külföldön pedig nem várható nagyobb piacmozgató esemény. A magyar tőzsdén is kedvező hangulatban telt a kereskedés, elsősorban az OTP-nek köszönhetően.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×