eur:
388.92
usd:
363.44
bux:
68130.83
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

Olimpiai keretet hirdet Mocsai Lajos

A 21 fős bő keretből csak 15 férfi kézilabdázónk utazhat a londoni olimpiára. Mocsai Lajos szövetségi kapitány ma kihirdeti a névsort.

Hétfőn hirdet olimpiai keretet Mocsai Lajos, a férfi kézilabda válogatott szövetségi kapitánya. A játékosok pontosan tisztában vannak azzal, hogy ez mennyire fontos pillanat - mondta korábban az InfoRádióban Fazekas Nándor, a csapat egyik kapusa.

A Mocsai Lajos által kijelölt 14 plusz 1 fős olimpiai keret már csak sérülés vagy speciális okok miatt változtatható meg, és az is csak július 27-éig. Az a bizonyos plusz egy játékos tartalékként Londonban bármikor becserélhető.

A szűkítés előtt 21 fős keretben két sérült van: Iváncsik Tamás, és a csapatkapitány Ilyés Ferenc. Mocsai Lajos a döntésekor már tudni fogja, számíthat-e rájuk az olimpián.

A 21 fős keret tagja a veterán Perez Carlos is, aki az Európa-bajnokságon nem, a sikeresen megvívott világbajnoki selejtezőn viszont már ott volt a csapatban, ahogyan ott volt Nagy László is, aki több éves kihagyás után vállalta újra a válogatottságot, így meglepetés lenne, ha a világ egyik legjobb játékosának tartott jobbátlövő kimaradna a Londonba utazó keretből.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Grád Ottó: a nagyobb árcsökkenésre a gázolajnál lehet majd számítani

Grád Ottó: a nagyobb árcsökkenésre a gázolajnál lehet majd számítani

Hétfőn 10 forinttal csökkentette az üzemanyagok árát a Mol, szombattól egy rendkívüli változással még tovább csökkennek az árak itthon. A Magyar Ásványolaj Szövetség főtitkára szerint ez a bejelentés új helyzetet teremt a kiskereskedelmi piacon. A változáshoz valamilyen mértékben várhatóan minden töltőállomás alkalmazkodik majd és árakat csökkent - mondta az InfoRádiónak Grád Ottó.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×