eur:
390.25
usd:
364.32
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

Mocsai kijelölte az előzetes keretet

Mocsai Lajos szövetségi kapitány kijelölte a londoni olimpiára utazó férfi kézilabda-válogatott előzetes keretét. A keret július 27-ig sérülés vagy egyéb, "különleges körülmény" esetén változhat.

"A szabályoknak megfelelően meg kellett neveznem azt a 14 plusz 1 fős keretet, amely Londonba utazhat. A keret azonban nyílt, a bő keret tagjai versenyben vannak, és a csapattal együtt készülnek tovább. Az utazó keret névsora a július 19-i, szegedi, Tunézia elleni mérkőzést követően válhat véglegessé. Célunk, hogy a lehető legjobb magyar válogatott léphessen pályára Londonban" - mondta Mocsai Lajos a szövetség honlapjának.

"A múlt héten a szlovéniai Roglán magaslaton, ideális körülmények között készülhettünk, a munka hetven százaléka erőnléti jellegű volt, összesen 15 edzésen részt a játékosok. Mostantól a stratégia, technikai jellegű munka kerül előtérbe, bízom benne, hogy a keret valamennyi tagja, tehát a megnevezett 15 játékoson kívül mindegyik kerettag továbbra is a versenyhelyzetnek megfelelően készül velünk tovább" - emelte ki a szövetségi kapitány.

A magyar férfiválogatott olimpiai kerete:

Kapusok: Fazekas Nándor (Veszprém), Mikler Roland (Pick Szeged)
Jobbszélsők: Gulyás Péter (Veszprém), Harsányi Gergely (Tatabánya)
Jobbátlövők: Mocsai Tamás (Hannover, német), Nagy László (FC Barcelona, spanyol)
Irányítók: Császár Gábor (Veszprém), Lékai Máté (Celje, szlovén)
Beállók: Schuch Timuzsin (Veszprém), Zubai Szabolcs (Szeged)
Balátlövők: Ilyés Ferenc (Veszprém), Pérez Carlos (Veszprém)
Balszélső: Iváncsik Gergő (Veszprém), Vadkerti Attila (Szeged)
Tartalék: Laluska Balázs (Veszprém)

A bő keret további tagjai: Ancsin Gábor (Szeged), Iváncsik Tamás (Veszprém), Liszkai Szilveszter (Veszprém), Nagy Kornél (Dunkerque HB Grand Littoral, francia), Putics Barna (Gummersbach, német), Szöllősi Szabolcs (Csurgó)

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×