eur:
389.71
usd:
363.92
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

Nívódíjat kapott az InfoRádió munkatársa

Életműdíjakat, Feleki-díjakat és nívódíjakat adott át a sportújságírás világnapja alkalmából rendezett ünnepségen Pajor-Gyulai László, a Magyar Sportújságírók Szövetségének elnöke. A díjazottak között van Dénes Tamás, az InfoRádió sportszerkesztője, futball-szakíró is.

Életműdíjat kapott Kocsis L. Mihály, Kristóf Lajos és Török László. Világnapi elismerésben részesült Ághassi Kovács Attila (index.hu), Tóth Gábor (Vas Népe), Vajda György (Nemzeti Sport), Virányi Zsolt (MTVA) és a FourFourTwo magazin szerkesztősége. A Feleki-díjat Gundel Takács Gábornak (MTVA) és Lantos Gábornak (Magyar Rádió) ítélte az MSÚSZ elnöksége - ők nem tudtak megjelenni az eseményen, az elismerést később veszik át.

Az MSÚSZ Nívódíj-pályázatának eredményhirdetésére is ezúttal került sor. A sportkönyv kategória nívódíját Dénes Tamás és Sándor Mihály kapta a Baj-nok-csa-pat! című könyvért. Elnökségi elismerő oklevelet adtak át a Dénes Tamás, Hegyi Iván, Lakat T. Károly szerzőtriónak a Királyok, Hercegek, Grófok című könyvért.

Írott sajtó kategóriában nívódíjas lett Csurka Gergely (Nemzeti Sport) az Egy világbajnok halálára című írásáért. Elnökségi elismerő oklevelet kapott Szöllősi György, az FFT főszerkesztője és Bodnár Zalán, az FFT munkatársa a pályázatra beküldött anyagaik magas színvonaláért, Hegyi Iván, a Népszabadság sportrovatának vezetője az Örök rangadók című sorozatáért és Ághassi Kovács Attila, az Index munkatársa a brit olimpiai csapatban dolgozó magyar edzőkről írott sorozatáért.

Fotó kategóriában nívódíjat Mirkó István (Nemzeti Sport), elnökségi elismerő oklevelet pedig Székely-Nagy Katalin (Navigátor Média) és Illyés Tibor (MTVA) kapott.

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×