eur:
389.14
usd:
363.49
bux:
68169.45
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

A Chelsea-ben folytatja Hazard

A Chelsea-hez szerződik Eden Hazard, a Lille futballistája.

A Bajnokok Ligája-győzteshez igazolok - jelentette be Twitter-oldalán Eden Hazard, ezzel véget vetve hosszú hetek találgatásainak. A Lille belga klasszisát a két manchesteri klub is meg akarta szerezni, de végül a Chelsea ajánlata lett a befutó.

A BL-győztes londoniak nagyjából 35 millió fontot fizetnek a 21 éves támadóért, aki szintén nem jár rosszul, évente 9 millió fontot fog keresni. Hazard várhatóan ötéves szerződést ír alá a napokban.

Hazard-t az elmúlt két idényben a francia bajnokság legjobbjának választották. 2011-ben bajnoki címig, idén harmadik helyig vezette a Lille csapatát.

A belga sztár a Chelsea idei harmadik igazolása honfitársa, Kevin de Bruyne és a német Marko Marin után. A londoniak a brazil Hulk megszerzésén is dolgoznak, így új csapat körvonalazódik az idei duplázás után.

Címlapról ajánljuk

Továbbra is az InfoRádió szólhat a Budapest 88,1 MHz-es frekvencián

Egyedüli pályázóként az InfoRádió Kft. nyerte meg a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa (NMHH) által a Budapest 88,1 MHz-es frekvencia használatára kiírt rádiós pályázatot, így a médiaszolgáltató szeptember 1-je után is folytathatja működését – közölte a hatóság.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×