eur:
401.52
usd:
367.26
bux:
74264.68
2024. október 14. hétfő Helén

Overdose lassú vágtákkal készült a Temple Stakes-re - nézze meg!

Csupán lassú vágtában teljesített néhány kört egy kisebb, kör alakú homokpályán elutazása előtti utolsó alagi edzésén Overdose. A versenyló már azért nem kap ennél komolyabb terhelést, hogy pihenten keljen útra jövő szombati, angliai versenyére - számolt be a Pannoniaoverdose.hu. A tréningen jelen volt a német közszolgálati televízió, a ZDF négytagú forgatócsoportja is.

Nem is volt igazán gyors Overdose elutazás előtti utolsó edzése, hiszen csak lassú vágtában teljesített néhány kört egy kisebb kört az alagi homokpályán - írta a PannoniaOverdose.hu, amely képes beszámolót is közölt a tréningről.

Mikóczy Zoltán, a versenyló résztulajdonosa elmondta: Overdose már azért nem kap ennél komolyabb terhelést, hogy pihenten keljen útra, erejét pedig minél inkább a jövő szombati angliai versenyére, a Temple Stakes-re tartogassa.

Attól tartva, hogy esetleg mégis nekiindul, ezúttal egy másik ló, Los Gonosz felvezetésével végezte a rövid, átmozgató munkát.

A tréningen jelen volt a német közszolgálati televízió, a ZDF négytagú forgatócsoportja is, amely kizárólag Overdose miatt érkezett Magyarországra, hogy filmet forgassanak a hoppegarteni győzelmével ismét a németek érdeklődésének középpontjába kerülő Wunderpferd-ről.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.14. hétfő, 18:00
Palócz Éva
a Kopint-Tárki vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×