eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita

Rooney már télen távozhat Manchesterből

Wayne Rooney nem hosszabbítja meg szerződését a Manchester Unitednél, így klubja akár már télen eladhatja.

Megakadtak a szerződéshosszabbítási tárgyalások Wayne Rooney és a Manchester United között. Az angol válogatott csatár kontraktusa 2012 nyarán jár le, és bár korábban csak formalitásnak tűnt a megállapodás meghosszabbítása, a klubot már arról tájékoztatták, hogy Rooney nem hajlandó aláírni a tervezetet.

A csatár és menedzsere, Sir Alex Ferguson viszonya nem tűnt felhőtlennek az elmúlt hetekben. A tréner azt mondta, sérülése miatt nem játszatja Rooney-t, ám a támadó közölte: bokájával nincs semmi gond, kész a játékra. Ehhez képest a szombati bajnokit a kispadon kezdte Rooney, az utolsó negyedórára állította be Ferguson, de segíteni nem tudott csapatán, amely 2-2-es döntetlenre volt képes az újonc West Bromwich-csal.

Rooney játékára magánéleti válsága is hatással lehet: egy prostituált azt állította, lefeküdt a futballistával, amíg felesége terhes volt. A támadó mindesetre nincs formában, ősszel mindössze egy gólt szerzett a United mezében.

Ha klubja pénzt akar látni, akkor egy éven belül el kell adnia a játékost. Rooney-t a városi rivális City is szívesen látná, de valószínűbb, hogy elhagyja az angol bajnokságot. A kérők között van a Barcelona és a Real Madrid is.

Címlapról ajánljuk
Meglepően sok gyógyszerfüggő van Csehországban, rengeteg a depressziós gyerek is

Meglepően sok gyógyszerfüggő van Csehországban, rengeteg a depressziós gyerek is

Meghaladja az egymilliót a gyógyszerfüggők száma Csehországban. Legtöbbször egyszerűen beszerezhető, legális gyógyszerek, fájdalomcsillapítók, altatók, szorongásra és depresszióra alkalmazott tabletták okoznak függőséget. Az állam tud a problémáról, mégsem tesz ellene – állítja a Kábítószer-fogyasztást és Függőségeket Vizsgáló Nemzeti Központ.

Versenyfutás az idővel: hat napja semmi nyoma az eltűnt autista német kisfiúnak

A hét eleje a különböző mentőszolgálatok több száz tagja keresi a hétfő este az alsó--szászországi Bremervördében eltűnt hatéves kisfiút. A rendkívüli erőkkel l folyó kutatást nehezíti, hogy a hatéves Arian autista. Ez az oka annak, hogy a felkutatására a hatóságok a legkülönbözőbb eszközöket vetik be, és az autizmus szakértőivel is konzultálnak. Szombat délutánig azonban még semmi eredmény nélkül, de nem adták fel a reményt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 27. 17:15
×
×
×
×