eur:
388.91
usd:
361.9
bux:
67952.83
2024. május 3. péntek Irma, Tímea

Angol szakmai igazgató az FTC-nél

Ron Reid lett a Ferencváros labdarúgó-csapatának szakmai igazgatója, míg a vezetőedzői teendőket továbbra is Craig Short látja el. Ezt Berki Krisztián vezérigazgató és a tulajdonos, Kevin McCabe jelentette be a klub sajtótájékoztatóján.

Ron Reid irányítja a jövőben szakmai igazgatóként az FTC labdarúgó-csapatának a munkáját. Az eddig megbízott vezetőedző Craig Short és Csató Sándor pályaedző továbbra is marad a stábba.

Reid eddig a Sheffield United akadémia-igazgatója volt, Anglia egyik legelismertebb utánpótlás-edzője a jövőben a ferencvárosi utánpótlásért is felel majd.

Dave McCarthy is csatlakozik a klubkhoz, a korábbi sheffieldi menedzser szintén a szakmai területen dolgozik majd.

A szakvezetés célja az, hogy január második felére már összeálljon a tavaszi keret - hangzott el a hétfői sajtótájékoztatón. Berki Krisztián, az FTC zRt. vezérigazgatója elmondta, 3-4 új játékos érkezése a cél, illetve az, hogy amikor Máltára utazik a csapat az edzőtáborba, addigra végleges legyen a keret.

Elhangzott az is, hogy a frissen kinevezett szakmai igazgató, Ron Reid felel majd az átigazolásokért, illetve a futballszakmai struktúra felépítéséért is.

Címlapról ajánljuk

Biztosra veszik: orosz ügynökök robbantottak Csehországban

A cseh Szervezett Bűnözés Elleni Központ vizsgálata megerősítette, hogy a vrběticei lőszerraktárak elleni, közel tíz évvel ezelőtti robbantás mögött az orosz katonai titkosszolgálat, a GRU állt. A külföldi kémek célja a fegyverek és lőszerek eljuttatásának megakadályozása volt olyan területekre, ahol az orosz hadsereg katonái tevékenykednek.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×