eur:
389.49
usd:
361.89
bux:
68002.24
2024. május 5. vasárnap Adrián, Györgyi

Milyen körülmények között készül a kajak-kenu válogatott?

Az olimpiai bajnok Vajda Attila trénere szerint nem megfelelő körülmények között készülnek a magyar kajak-kenu válogatott tagjai a dunavarsányi edzőtáborban. A szövetségi kapitány ugyanakkor kiáll a most bevezetett rendszer mellett.

Vécsi Viktor úgy látja, hogy rossz körülmények között végzik az alapozó munkát a versenyzői a dunavarsányi edzőtáborban. Szerinte a szárazföldi edzésekre nem alkalmas ez a központi helyszín.

Az olimpiai bajnok Vajda Attila trénere több ponton helyteleníti Storcz Botond szövetségi kapitány szakmai koncepcióját.

A Szeged edzője többek között kifogásolja azt, hogy a szövetség vezetői nem vették figyelembe a trénerek véleményét; ő maga a korábbi rendszer megváltoztatását elhibázottnak tartja.

Vécsi Viktor az InfoRádiónak arról is beszélt, hogy klubjánál, Szegeden lényegesen korszerűbbek a létesítmények.

Storcz Botond szövetségi kapitány szerint az eredményességet szolgálja, hogy a válogatott tagjai időről-időre néhány hétig együtt készülnek.

A szakvezető érthetőnek nevezte, hogy a központi edzőtáborozás tervét a klubok trénereinek többsége nem fogadta lelkesen, de szerinte a legjobb versenyzőknek mindig szükségük van új ingerekre, ezeket pedig a válogatott edzőtáborozások során nagyobb eséllyel kapják meg, mint klubjuknál.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
Kiszivárgott Trump súlyos terve, máris újabb segélyt kaphatnak az ukránok - Ukrajnai háborús híreink vasárnap

Kiszivárgott Trump súlyos terve, máris újabb segélyt kaphatnak az ukránok - Ukrajnai háborús híreink vasárnap

Szombaton kiderült, hogy Donald Trump újbóli megválasztása esetén a NATO-tagállamokat arra kényszerítené, hogy védelmi kiadásaikat a GDP 3 százalékára emeljék, reagálva ezzel az Oroszország és Kína jelentette fenyegetésekre, miközben az Ukrajnának nyújtott támogatást nem számítaná bele ebbe a keretbe. Eközben a G7 országok vezetői tárgyalásokat folytatnak egy olyan javaslatról, amelynek értelmében Ukrajnának 50 milliárd dollár értékű segélyt nyújtanak, amit az Európában befagyasztott orosz vagyonból származó nyereségből finanszíroznának. Cikkünk folyamatosan frissül.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×