eur:
395.27
usd:
366.62
bux:
65108.55
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna

Pacquiao ezúttal sem kegyelmezett

A súlycsoportoktól függetlenül legjobb bokszolónak tartott Manny Pacquiao technikai kiütéssel legyőzte Miguel Cottót, s ezzel megszerezte a Boksz Világszervezet (WBO) váltósúlyú világbajnoki címét magyar idő szerint vasárnap hajnalban, Las Vegasban.

Az MGM Grand kaszinóban rendezett mérkőzésen a Fülöp-szigeteki öklöző egyértelműen jobb volt, a címvédőre a harmadik és a negyedik menetben is számolni kellett. Cotto nagyot küzdött, a megrendítő ütések ellenére folytatni tudta a találkozót, igaz, veszélyt nem jelentett Pacquiaóra. A végére teljesen egyoldalúvá vált találkozót a mérkőzésvezető végül a 12., utolsó menetben szűntette be.

A profik között 50 győzelemmel, 3 vereséggel és 2 döntetlennel álló 30 éves sztársportoló légsúlyban kezdte pályafutását, és a váltósúly a hetedik súlycsoport, amelyben világbajnoki címet szerzett. A meccs után azonban gyorsan jelezte, hogy magasabb kategóriába már biztosan nem lép ezt követően.

Címlapról ajánljuk
Mi vezetett a németországi Zöldek zuhanórepüléséhez?
Elemzés

Mi vezetett a németországi Zöldek zuhanórepüléséhez?

Egyre csökken a németországi Zöldek párt támogatottsága, öt év alatt több mint duplájára, 25-ről 56 százalékra nőtt azok száma, akik semennyire sem tudnak azonosulni a párttal, ezzel Németország egyik leginkább elutasított politikai tömörülésévé vált. A háttérben a zöldítés, a kormány energiapolitikája áll - mondta az InfoRádióban Dobrowiecki Péter, a Mathias Corvinus Collegium Magyar-Német Intézetének kutatási vezetője.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×