eur:
389.28
usd:
361.42
bux:
68433.52
2024. május 6. hétfő Frida, Ivett

Ismét lesz Senna a Formula-1-ben

Ismét lesz Senna a Formula-1-ben: a tragikus körülmények között elhunyt Ayrton, a brazilok háromszoros világbajnoka után az unokaöcs, a 26 éves Bruno Senna szerepelhet jövőre az autós gyorsasági versenyzés csúcskategóriájában.

Indulását az a szerződés teszi lehetővé, amelyet az F-1-ben jövőre bemutatkozó Campos istálló kötött az újonc pilótával.

"A Campos Meta számára rendkívüli megtiszteltetés, hogy a közreműködésével térhet vissza a Senna név a Formula One-ba - fogalmazott a szombati bejelentéskor az új csapat vezetője, Enrique Rodriguez de Castro az idei Formula-1-es vb-sorozat záróviadala, az Abu-Dzabi Nagydíjért zajló vetélkedés időmérő versenye előtt, a GP színhelyén. - Nem csupán az első spanyol F-1-es team lesz a miénk, hanem az első ibér-amerikai istálló is" - mondta a dél-amerikai pilóta leigazolásáról szólva.

Ayrton Senna, minden idők egyik legkiválóbb Formula-1-es versenyzője az 1994-es, San Marinó-i Nagydíjon, Imolában szenvedett halálos kimenetelű balesetet. Unokatestvére eddig alacsonyabb autóverseny-kategóriákban szerepelt.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
Ugrik az OTP!

Ugrik az OTP!

Ázsiában felemás hangulatban telt a kereskedés hétfő reggel, ezt követően Európában óvatos emelkedést láthatunk. A hét első napján idehaza a külkereskedelmi adatokra volt érdemes figyelni, külföldön pedig nem várható nagyobb piacmozgató esemény. A magyar tőzsdén kiváló hangulatban indult a kereskedés, az OTP már több mint 1 százalékos pluszban van.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×