INFORÁDIÓ 

2018. március 20. kedd
Klaudia

Nem kér a huligánokból a Fradi - félbeszakadt a meccs

InfoRádió / MTI
Ne jöjjenek a Ferencváros jégkorong-mérkőzésére olyan szurkolók, akik nem tudnak viselkedni - olvasható a szakosztály honlapján azok után, hogy vasárnap rendbontás miatt félbeszakadt a Dunaújváros elleni felkészülési mérkőzés.

"Szégyen" címmel ír a fradihoki.hu a vasárnap történtekről. A 32. percben 3-1-es dunaújvárosi vezetésnél az egyik hazai drukker berúgta a vendégek büntetőpadjának plexijét. Incze Miklós játékvezető pedig - az FTC szerint is - teljes joggal lefújta a találkozót.

"A hőbörgés később is folytatódott, szerencsére a Dab játékosai ezt már nem láthatták, addigra már a hátsó kijáraton távoztak" - olvasható a honlapon, amelyen jelzik, a jövőben nem engedik be a meccsekre a rendbontókat:

"Szükségünk van rátok, szurkolókra! Szükségünk, de nem minden áron. Az a maroknyi ember, aki pénzt és időt nem kímélve próbálja egyre jobbá és jobbá tenni az FTC jégkorongcsapatát, nem fogja eltűrni, hogy egy maroknyi csoport belerondítson az összképbe. Ha szereted Fradit és szereted a jégkorongot ott helyed a meccseken, ha nem tudsz viselkedni, ne gyere! Annál is inkább, mert legközelebb biztosan nem leszel beengedve!" .

A címlapról ajánljuk