INFORÁDIÓ 

2018. március 24. szombat
Gábor, Karina

Dzsudzsák: Minden tökéletes a jó eredményhez

Infostart / InfoRádió
Hazai győzelemre számít Dzsudzsák Balázs a szombati Magyarország-Svédország labdarúgó-világbajnoki selejtező-mérkőzés előtt. Juhász Roland, a válogatott első számú középhátvédje nagyon bízik a szurkolók támogatásában.

Magyar győzelmet vár Dzsudzsák Balázs a Svédország elleni labdarúgó világbajnoki selejtezőn. A PSV támadója az InfoRádiónak azt mondta: minden tökéletes ahhoz, hogy jó eredményt érjenek el szombaton a Puskás Ferenc stadionban.

Dzsudzsák Balázs kiemelte: az elmúlt hetek kiváló játékához mindenki gratulált neki, és ezzel vívta ki, hogy az Arsenal is felfigyelt rá, és a londoni egyesület hivatalos ajánlatot is tett érte.

Felépült kisebb sérüléséből Juhász Roland, így a védő várhatóan pályára léphet a svédek ellen. Az Anderlecht játékosa azt mondta: nagyon bízik a szurkolók támogatásában a világbajnoki selejtezőn, és emlékeztetett arra, hogy a buzdítás már az albánok elleni mérkőzésen is sokat jelentett az együttesnek.

Juhász Roland szerint a világklasszis Zlatan Ibrahimovic mellett a svédek több kiváló játékossal rendelkeznek, így végig figyelni kell. A hátvéd bízik abban, hogy a magyar játékosok tanultak a Románia elleni barátságos meccsből, és most sikeresebben tudják megvalósítani a taktikát.

Hanganyag: Farkas Dávid

Kapcsolódó hang

Juhász Roland
 


Dzsudzsák Balázs
 


A címlapról ajánljuk