eur:
390.25
usd:
364.32
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

Beteljesültek a Loki hősének álmai - képek és videó

Az álmok beteljesülését jelenti, hogy a Debrecen bejutott a Bajnokok Ligája csoportkörébe - mondta az InfoRádiónak Varga József, a Loki középpályása, aki egy bombagóllal járult hozzá a Levszki Szófia elleni 2-0-ás győzelemhez. A 21 éves saját nevelésű játékos azt ígérte, semelyik sztárcsapat ellen sem fognak feltartott kézzel pályára lépni.

Miként emlékszk vissza a góljára?

Úgy éreztem, az a legjobb megoldás, ha a hosszú sarokba csavarok, a kapust nem is figyeltem, csak a lövésre összpontosítottam. Benne volt a lábamban ez a gól.

Hogyan fogadja ezt a nagy felhajtást?


Nagy öröm és plusz motivációt jelent, hogy ennyi néző előtt futballozhattunk. Sikerült helyén kezelni a dolgokat, és hideg fejjel játszani, és úgy érzem, megérdemelten jutottunk tovább.

Egy éve még a másodosztályban játszott, most pedig a BL-re készülhet. Milyen érzés ez?

Felemelő, nem is lehet jelzőket találni. Mindig az lebegett a szemem előtt, hogy bizonyítsak, az NB II-ben és most a BL-ben is. Az álmaim beteljesültek, ennek nagyon örülök.

A selejtezők során három gólt szerzett, milyen folytatást ígér a főtáblán?


Először várjuk meg, milyen csapatok ellen fogunk szerepelni a csoportkörben, de azt ígérhetem, hogy nem fogunk feltartott kézzel játszani.

Hogy lehet egy BL-csata után felpörögni egy NBI-es bajnokira?

Ha egy játékos profi, akkor ez nem lehet kérdés. Én ugyanúgy fogok pályára lépni a Nyíregyháza ellen szombaton, mint a Levszki ellen tettem.



Melyik sztáregyüttes ellen lépne pályára legszívesebben a csoportkörben?

Kedvenceim közé tartozik a Barcelona és a Manchester United, de felesleges kívánni és latolgatni, akit kapunk a sorsoláson, az ellen fogunk megpróbálni bizonyítani.

Hanganyag: Szabó S. Gergõ

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×