eur:
389.54
usd:
361.72
bux:
68002.24
2024. május 3. péntek Irma, Tímea

Meglátogatta Massát Schumacher - Budapesten a hétszeres világbajnok

Budapestre érkezett, hogy meglátogassa a kórházban fekvő Felipe Massát szombaton a hétszeres világbajnok Michael Schumacher és a Formula-1-es Ferrari korábbi csapatfőnöke, Jean Todt.

Elsőként, késő délelőtt a Nemzetközi Automobil Szövetség elnöki posztjára pályázó francia szakember ment az Állami Egészségügyi Központ (ÁEK) Pap Károly utcai épületébe, hogy beszéljen a brazil pilótával, aki a Magyar Nagydíj egy héttel ezelőtti időmérő edzésén szenvedett súlyos balesetet. Todt kedden már egyszer meglátogatta a 28 éves versenyzőt.

A német szupersztár dél után néhány perccel landolt Ferihegyen, ahonnan közvetlenül a kórházhoz hajtott, saját kezűleg vezetve egy piros Alfa Romeót. Az ÁEK előtt várakozó riporterekkel nem beszélt, hanem egyenesen bement az épületbe.

Massát hétfőn magángéppel szállítják haza Sao Paulóba.

Címlapról ajánljuk
Cservák Csaba: a júniusi választás anyagilag is fontos lehet a pártoknak

Cservák Csaba: a júniusi választás anyagilag is fontos lehet a pártoknak

Anyagi szempontból is fontos az ellenzéki pártoknak, hogy jól szerepeljenek az idei európai parlamenti és önkormányzati választáson, mert azzal növelik az esélyüket arra, hogy 2026-ban, az országgyűlési választáson egy százaléknál jobb eredményt érjenek el, és állami támogatásban részesüljenek. Az InfoRádióban Cservák Csaba alkotmányjogász professzor beszélt arról, hogy az állam mikor és miért támogatja a választáson elinduló pártokat.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. május 3. 20:50
×
×
×
×