eur:
393.27
usd:
367.97
bux:
65874.69
2024. április 24. szerda György

Jobban van Cseh László, de egy számtól visszalép

Cseh László már jobban van, és köszönhetően a csütörtöki kórházi kezelésnek láza sincs - mondta az InfoRádiónak Kiss László szövetségi kapitány. Hozzátette: az első számától, a keddi 200 méteres pillangóúszástól visszaléptetik a magyar klasszist.

Sokat javult Cseh László állapota - mondta az InfoRádiónak az úszó-válogatott szövetségi kapitánya. Kiss László kifejtette: a háromszoros olimpiai ezüstérmes klasszisnak láza már nem volt péntek reggel, de a gyomra még fáj.

A szakvezető közölte: Cseh László a könnyű reggeli után már jelezte, délután szívesen lemegy az uszodába, de komoly edzésről még nincs szó.

Azt már eldöntötték a szakvezetők, hogy a délutáni technikai értekezleten visszaléptetik Cseh Lászlót a 200 méteres pillangótól, így egy nappal több marad arra, hogy visszanyerje az erejét, hiszen csak szerdán kell először rajthoz állnia - hangsúlyozta. Így a magyar sportoló a két vegyesúszó-számban indul, és ha jól érzi magát, a 4x200 méteres gyorsváltóba is beszáll.

Cseh László láza csütörtökön 39 fok fölé emelkedett, egyre jobban fájt a hasa, így erős lázcsillapítót és infúziót kapott a római kórházban Estére sokat javult az állapota, ezért a magyar csapat orvosának egyetértésével csatlakozhatott csapattársaihoz és a küldöttség szálláshelyén külön szobát kapott, hogy teljes nyugalomban pihenhessen.

Sszombaton délután öt órától az InfoRádió Aréna című műsorában Kiss László a magyar versenyzők esélyeiről beszél majd.

Hanganyag: Szabó S. Gergõ

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×