eur:
400.75
usd:
367.56
bux:
74428.1
2024. október 14. hétfő Helén

Federer döntős Wimbledonban

Elsőként a svájci Roger Federer jutott be a wimbledoni teniszbajnokság férfi egyesének döntőjébe, miután három szettben nyert a német Tommy Haas ellen.

A második helyen kiemelt világklasszis a vasárnapi fináléban a Roddick-Murray párharc győztesével találkozik.

Federer karrierje 20. Grand Slam-fináléjára készülhet, Wimbledonban sorozatban a hetediket játssza, és ha győz, 15. GS-trófeáját gyűjti be, amivel ő lesz minden idők legsikeresebb teniszezője.

Női párosban Venus és Serena Williams került be a döntőbe. A negyedik helyen kiemelt címvédő amerikai testvérpár az elődöntőben a világranglista-vezető Cara Black, Liezel Huber zimbabwei, amerikai kettőst győzte le könnyedén.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.15. kedd, 18:00
Vitézy Dávid
a Főváros Közgyűlés tagja, a Podmaniczky Mozgalom frakcióvezetője
Hirtelen fordult a forint árfolyama

Hirtelen fordult a forint árfolyama

Múlt hét második felében ismét 400 fölé gyengült a forint az euróval szemben, és most is a fontos szint felett tartózkodik. Délelőtt jelentősebb erősödésbe kapcsolt a forint, és közel került a 400-hoz, ám délután a dollárerősödéssel a forintra is nyomás helyeződött. A héten több olyan esemény is lesz, amelyek hatással lehetnek a hazai fizetőeszköz árfolyamára, ám inkább a hét második felében jönnek fontos makroadatok, és hazai kormányzati bejelentések. Csütörtökön rendezzük meg a Portfolio Budapest Economic Forum konferenciáját, amelyen a magyar gazdaság kilátásai mellett szó lesz a forintról is.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×