eur:
396.78
usd:
355.53
bux:
74510.83
2024. szeptember 30. hétfő Jeromos

Közel 40 milliót evezett össze Kovács Katalin

A pekingi olimpián szerepelt magyar sportolók közül a háromszoros ezüstérmes Cseh László részesül a legnagyobb összegű állami jutalomban: 54 millió forintot kap.

A toplista második helyén a kajakos Kovács Katalin szerepel, akinek egy-egy arany- és ezüstérme, valamint egy negyedik helyezése összesen 39,2 millió forintot ér. Õt páros- és négyesbeli társa, Janics Natasa követi, aki pekingi teljesítményéért 27,2 millió forintot kap.

A kenus Vajda Attila aranyérme 20 milliót ér, míg Fodor Zoltán birkózó ezüstérméért 18 milliót kap. A párbajtőröző Boczkó Gábor 17,6 millióval gazdagodik az egyéni negyedik és a csapat ötödik helye után, Knapek Edina pedig 16,4 milliót kap.

A Kammerer Zoltán, Kucsera Gábor kajak kettes a dobogóról ugyan lemarad mindkét távon, de a negyedik és az ötödik hellyel így is 16 milliót kapnak. Szintén ekkora összeg járna a Kozmann György, Kiss Tamás kenus párosnak, de Gyenesei István sportért felelős önkormányzati miniszter javaslata alapján a duó harmadik helye ellenére az aranyérmeseknek járó jutalmazásban részesülne.

Mincza-Nébald Ildikó 14 milliót kap bronzérme után, míg Pars Krisztián és a sorozatban harmadszor aranyérmes férfi vízilabda-válogatott tagjai 12-12 milliós jutalomban részesülnek.

Címlapról ajánljuk
Történelmi győzelem küszöbén az Osztrák Szabadságpárt

Történelmi győzelem küszöbén az Osztrák Szabadságpárt

A hivatalos előrejelzések szerint történelmi győzelmet aratott a vasárnapi osztrák parlamenti választáson az illegális bevándorlás ellen harcot hirdető radikális jobboldali Osztrák Szabadságpárt (FPÖ). Az eddig összeszámolt szavazatokon alapuló adatok szerint a Szabadságpárt korábban még nem szerepelt olyan jól, mint most.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.30. hétfő, 18:00
Kövér László
az Országgyűlés elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×