eur:
390.25
usd:
364.32
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

Koeman: Úgy játszottunk, mint a grundon

Erwin Koeman szerint csapata már az első félidőben is jól futballozott, de az utolsó percben egy elkerülhető gólt kapott. A magyar labdarúgó-válogatottat irányító holland szakember a görögök elleni 3-2-es sikerrel zárult meccs egészében nyújtott teljesítményt a hivatalos sajtótájékoztatón a következőképpen összegezte: "Úgy játszottunk, mint a grundon."

A tréner a szünetben biztatta játékosait, akikre hatottak is a szavak, és egy jó pillanatban szerzett szép góllal Dzsudzsák Balázs egyenlített.

Koeman megjegyezte: ezután is szép támadásokat vezetett az együttes, játékosai pedig jól helyezkedtek.

Hangsúlyozta: a csapat tagjai nagy szívvel, motiváltan küzdöttek, ez a siker pedig az együttesnek és személyesen neki is fontos volt.

A szövetségi kapitány kiemelte Huszti Szabolcs teljesítményét, a bal oldali középpályás ezúttal csatárként is helytállt.

Elmondta, hogy kedden folytatódik az edzőtáborozás, a horvátok elleni jövő szombati meccsen pedig más összeállításban lép majd pályára a válogatott.

"Ez egy kicsi eredmény a magyar futballnak" - fogalmazott Koeman.

Az Európa-bajnoki címvédő görögök szakvezetője, Otto Rehhagel szerint az volt különbség, hogy a magyarok komolyan vették a találkozót, míg ők barátságos meccsnek tekintették.

A német szakember dicsérte a magyarok agresszív futballját, saját játékosairól pedig azt mondta, hogy a fejük már másfelé járt. A görögök Németországban folytatják a felkészülést az osztrák-svájci közös rendezésű Eb-re.

Szerző: Kaposi Dávid

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×