eur:
389.36
usd:
363.73
bux:
68123.99
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

Montvai egymaga elintézte a Fradit

A Ferencváros 2-1-re kikapott a vendég Kecskeméttől a labdarúgó NB II Keleti csoportjának rangadóján. Az FTC hátránya a 25. forduló után szinte behozhatatlan, 11 pont a listavezetővel szemben.

A Ferencváros kezdte jobban a meccset, de a hazaiak nem tudták kihasználni fölényüket, a 14. percben Shaw hatalmas helyzetben a kapufára pöccintette a labdát.

A tétnek megfelelően nagy küzdelem folyt a pályán, de a gól nem esett a szünetig.

A második félidőben másfél perc sem kellett a vendégek vezető találatáig, Montvai Tibor - Csordás Csaba beadása után - fejjel volt eredményes. Öt perccel később Ndjodo egyenlített - igaz, lesgyanús körülmények között.

A Kecskemét nem tört meg, sőt, egy hatalmas helyzet, egy kapufa, majd egy távoli gól következett a vendégek részéről. Ez utóbbit ismét Montvai szerezte.

A hajrában az FTC hiába próbálkozott, nem sikerült egyenlítenie, sőt, a vereséget nehezen viselő Dragóner Attilát a hosszabbításban kiállította a játékvezető.

A tabella harmadik helyén álló fővárosiak szezonbeli teljesítményükkel aligha harcolják ki a feljutást.

Címlapról ajánljuk

Grád Ottó: a nagyobb árcsökkenésre a gázolajnál lehet majd számítani

Hétfőn 10 forinttal csökkentette az üzemanyagok árát a Mol, szombattól egy rendkívüli változással még tovább csökkennek az árak itthon. A Magyar Ásványolaj Szövetség főtitkára szerint ez a bejelentés új helyzetet teremt a kiskereskedelmi piacon. A változáshoz valamilyen mértékben várhatóan minden töltőállomás alkalmazkodik majd és árakat csökkent - mondta az InfoRádiónak Grád Ottó.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×