eur:
392.91
usd:
366.44
bux:
66129.26
2024. április 26. péntek Ervin

Ronaldo döntött: visszatér a pályára

Nem vonul vissza Ronaldo, az AC Milan brazil csatára, aki egy hónapja súlyos sérülést szenvedett.

"Jobban vagyok, a nehezén már túl jutottam. Már nincsenek fájdalmaim, és a sétálás is jobban megy, hamarosan pedig a mankókat is eldobhatom" - mondta a kétszeres világbajnok brazil támadó.

"Nagy kihívás következik az életemben, ugyanis vissza akarok térni a pályára" - jelentette be a 31 éves klasszis.

Ronaldónak február 13-án a, Livorno elleni bajnokin szakadt el a bal térdében egy ínszalag, majd egy nappal később Párizsban meg is műtötték. Várhatóan 8-9 hónap múlva térhet vissza a pályára.

A világ jelenlegi legeredményesebb aktív labdarúgójának ugyanilyen sérülése volt 2000-ben, a beavatkozást akkor is ugyanez az orvoscsoport végezte el a francia fővárosban.

A csatár egyébként csütörtökön meglátogatta csapattársait a Milan edzőtáborában.

Gennaro Gattuso szívélyesen köszöntötte a brazil támadót. "Megváltoztatta a külsejét, kecskeszakálla van. Rossz látni, hogy egy ilyen nagyszerű bajnok a kispadon kénytelen ülni az edzés alatt, hiszen Ronaldo maga a futball."

Címlapról ajánljuk
Gazdasági elemzők az Arénában: a „másnaposság” után hamarosan dinamikus pályára állhat a magyar gazdaság

Gazdasági elemzők az Arénában: a „másnaposság” után hamarosan dinamikus pályára állhat a magyar gazdaság

Nagyjából a Magyar Nemzeti Bank várakozásainak megfelelő adatokat vár idén a magyar gazdaságtól Isépy Tamás, a Századvég makrogazdasági üzletágvezetője és Madár István, a Portfolio vezető makrogazdasági elemzője. Úgy vélik, az elmúlt időszak gazdasági válságainak egyik legfőbb tapasztalata, hogy sokkal több váratlan helyzetre kell felkészülnie a világnak.

Bóka János az Arénában: igazodás vagy újraegyesítés, ez az unió nagy kérdése

Mi az Európai Uniót egy szerződéses alapokon nyugvó szabályrendszerre épülő együttműködésnek tekintjük, ebbe az állandó közös hitelfelvétel, a közös eladósodás, a fiskális föderalizmus nem fér bele – mondta Bóka János az InfoRádió Aréna című műsorában. Az európai uniós ügyekért felelős miniszter beszélt az EP-választás tétéjéről, az unió jövőjéről és az EU-tagság húszéves mérlegéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
Gigantikus amerikai fegyvercsomag készül Ukrajnának, hátrébb vonják az Abrams tankokat a frontról – Háborús híreink pénteken

Gigantikus amerikai fegyvercsomag készül Ukrajnának, hátrébb vonják az Abrams tankokat a frontról – Háborús híreink pénteken

A Politico értesülései szerint az Egyesült Államok pénteken egy 6 milliárd dolláros fegyvercsomagot jelenthet be Ukrajnának a nemrég elfogadott 60,8 milliárd dolláros keretből. A csomag tartalmaz majd Patriot légvédelmi rakétákat, tüzérségi lőszert, drónokat, drón elleni fegyvereket, illetve levegő-levegő rakétákat vadászgépekhez. Az AP két amerikai forrásra hivatkozva arról ír, hogy az ukránok hátrébb vonták a frontvonalról az amerikai Abrams tankokat, mivel az orosz drónok könnyen észreveszik és megtámadják őket.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×