eur:
385.54
usd:
354.35
bux:
68673.84
2024. május 15. szerda Szonja, Zsófia

Idegenben győzött a Domino-Honvéd

Négygólos győzelmet aratott A Domino-Honvéd az Ethnikosz Pireusz otthonában a férfi vízilabda Euroliga C csoportjának 5. fordulójában, és athéni sikerével feljött a Vasas mögé a második helyre a kvartettben.

A 12-8-as athéni siker nyomán a kvartettben a két magyar gárda állt az élre, a Vasas jobb gólkülönbségével vezet a szintén 10 pontos Honvéd előtt.

A csoportgyőzelemre, ekként a nyolc közé jutásra mégis a horvát Jugnak van a legjobb esélye, hiszen a dubrovniki alakulat a zárófordulóban odahaza fogadhatja a pont nélküli görögöket, míg március 15-én afféle pólós testvérharc, a Honvéd-Vasas összecsapás dönt a még továbbjutást érő második hely gazdájáról.

Vagyis az egyik magyar csapat nagy valószínűséggel búcsúzik az Euroligától.

Címlapról ajánljuk
Még mindig műtik a szlovák kormányfőt - Robert Fico az életéért küzd

Még mindig műtik a szlovák kormányfőt - Robert Fico az életéért küzd

A védelmi miniszter és kormányfőhelytettes azt közölte, hogy Robert Fico állapota nagyon komplikált, és a miniszterelnök az életéért harcol.

Angela Merkel nem kapott meghívót a CDU-kongresszusra, de a Zöldeknél beszédet is mondott

Nagy visszhangot váltott ki, hogy Angela Merkel szinte főszereplője volt egy zöldpárti politikus búcsúztatójának. A szóban forgó politikus az a Jürgen Trittin volt, aki a tizenhat évig tartó Merkel-érában tekintélyes ellenzéki képviselőként mindvégig az akkori kancellár korrekt és sokak által tisztelt ellenfele volt. Ezért talán nem is véletlen, hogy a búcsúztatóra meghívták Angela Merkelt, aki meg is lepte vendéglátót.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.16. csütörtök, 18:00
Kocsis Máté
a Fidesz parlamenti frakciójának vezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×