eur:
389.59
usd:
361.8
bux:
68002.24
2024. május 6. hétfő Frida, Ivett

Veszélyben Beckham amerikai bemutatkozása

Egyelőre kétséges, hogy David Beckham tud-e játszani szombaton, a Chelsea elleni mérkőzésen. Sérült bokája a vártnál lassabban gyógyul. Gondban az LA Galaxy vezérkara: a meccsre már minden jegy elkelt, a találkozót, ritka kivételként az egyesület történetében, élőben közvetíti az Egyesült Államok első számú sportcsatornája.

David Beckham hétfőn edzett először új társaival. Akarta, de nem tudta végigdolgozni a bő egy órát. A csapat edzője, Frank Yallop bizonytalan: "Egyelőre napról napra tervezünk. A bokája egyelőre még duzzadt, de reméljük, szombaton legalább a meccs egy részén játszani tud majd."

Az angol sztár még június elején, az észtek elleni Európa-bajnoki selejtezőn sérült meg. "Normális esetben" legalább egyhónapos pihenőre lett volna szüksége - de a következő két hétben játszott a Real Madrid bajnoki mérkőzésein. A Mallorca elleni zárótalálkozót már nem is tudta végigjátszani.

Spanyolországi búcsúja után családjával dél-franciaországi nyaralójukban pihentek, a ház (kastély?) környékén órákon keresztül kerékpározott. Javult a boka állapota, de még messze nem tökéletes. Nem tett jót neki a London-Los Angeles repülőút, megint bedagadt.

David Beckham a Los Angelesbe érkezése után részt vett a pénteki bemutatón, majd a hétvégén folyamatosan kezelték a bokáját a klub orvosai.

Ennek ellenére a futballista nem tudta végigdolgozni az edzést a többiekkel - a 2000 szurkoló nagy csalódására. A közös gyakorlás helyett nyújtó, s egyensúly-gyakorlatokat végzett.

Az edzés után Beckham nem nyilatkozott, megtette helyette az edző, Frank Yallop: "Természetesen szeretnénk, ha David játszana a Chelsea ellen szombaton, de nem erőltetjük. Még rosszabb lenne a helyzet, ha a nem teljesen egészséges bokája állapota tovább romlana, s hónapokra kidőlne a sorból."

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×