eur:
397.28
usd:
360.42
bux:
71742.77
2024. szeptember 10. kedd Hunor, Nikolett

Abramovics még egy esélyt ad Mourinhónak

Roman Abramovics, a Chelsea labdarúgócsapatának tulajdonosa hajlandó idén nyáron is jelentős összeget költeni játékosvásárlásra, hogy jövőre végre meglegyen a hőn áhított Bajnokok Ligája-trófea. José Mourinho, a Kékek menedzsere két-három igazolásnál többet nem tervez, és abban bízik, hogy együttesét jövőre elkerülik a sérülések.

Egyre biztosabbnak tűnik, hogy a következő szezonban is José Mourinho irányíthatja a Chelsea-t. A portugál szakembert korábban Peter Kenyon klubigazgató már megerősítette a posztján, és most úgy tűnik, a tulajdonos, Roman Abramovics is ad még egy esélyt a menedzsernek, hogy a Stamford Bridge-re hozza a Bajnokok Ligája-serleget, amit három év alatt még nem sikerült megtenni.

Az orosz milliárdos hajlandó ismét jelentős összeget áldozni játékosvásárlásra a nyáron, noha 2003 óta közel 200 millió fontért szerződtetett futballistákat a londoni klubnak.

Eközben José Mourinho kijelentette, hogy csak két-három változást

tervez a keretben a nyáron, és nem akar óriási kerettel dolgozni.

"Remélem, hogy nem lesz még egy olyan szezonunk, mint a mostani volt, és nem sérül még egyszer húsz játékosom egyetlen idény során" - mondta a portugál tréner.

A Chelsea két fő kiszemeltje a hírek szerint a spanyol válogatott két csatára, Fernando Torres és David Villa. Az Atlético Madrid játékosának árát 25 millió fontra becsülik, míg a valenciai gólvágót heti 55-60 ezer fontos fizetéssel csábíthatják Londonba.

Ha valamelyik spanyolt nem tudják megszerezni, akkor a Tottenham csatára, Jermaine Defoe is szóba jöhet, akit José Mourinho is nagyra értékel.

A védelmet a Chelsea tulajdonában lévő, de a PSV-nél szereplő Alexszel erősíthetik meg - ha a brazil futballista megkapja a munkavállalási engedélyt. A Chelsea vezetői már elkezdtek dolgozni az ügyön.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.11. szerda, 18:00
Bartal Tamás
a Magyar Közút Nonprofit Zrt igazgatósági elnöke, az Építési és Közlekedési Minisztérium helyettes államtitkára
Este indult meg az új forintgyengülés

Este indult meg az új forintgyengülés

Jelentős gyengülést szenvedett el hétfőn a forint a vezető devizákkal szemben, amellyel kilógott a régiós mezőnyből, így magyarspecifikus okok állhatnak a mozgás mögött. A várt alá bukó magyar inflációs adat nyomán kedden tovább esett a forint, délelőtt megközelítette a 398-as szintet az euróval szembeni árfolyam, így újabb egyhavi forintmélypontot látunk. Délután aztán elkezdett visszaerősödni a magyar fizetőeszköz, amit este gyorsan egy felszúrással el is veszített.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 10. 14:20
×
×
×
×