eur:
394.11
usd:
355.57
bux:
72297.19
2024. szeptember 9. hétfő Ádám

Ismét Canas búcsúztatta a világelsőt

Kiesett a Miamiban zajló férfi tenisztorna nyolcaddöntőjében Roger Federer. A világelsőt az argentin Guillermo Canas búcsúztatta.

A 6,9 millió dollár összdíjazású miami tenisztornán is legyőzte a világelső Roger Federert Guillermo Canas - akárcsak két hete Indian Wellsben (lásd a videót).

Az argentin játékos most a nyolcaddöntőben bizonyult jobbnak a svájcinál, akit ezt megelőzően a második fordulóban állított meg. Federer akkor negyvenegy, sorozatban elért győzelem után kapott ki.

Ezúttal már az első adogatását elvesztette, a folytatásban azonban sikerült feljönnie 5:5-re. Ezzel együtt a 6:6-ot követő rövidítésben alulmaradt. Hiába nyerte meg ezután magabiztosan a második szettet, a harmadikban megint csak rövidítés döntött, és ebben ismét az argentin volt jobb.

A miami torna nyolcaddöntőjében:

Canas (argentin)-Federer (svájci, 1.) 7:6 (7-2), 2:6, 7:6 (7-5)

Címlapról ajánljuk
Hegedűs D. Géza, a Nemzet Színésze: én így élek, így dolgozom és így vagyok boldog

Hegedűs D. Géza, a Nemzet Színésze: én így élek, így dolgozom és így vagyok boldog

Tizenkét szerepe van ma is a Nemzet Színészévé megválasztott Hegedűs D. Gézának, aki immár fél évszázada a Vígszínház tagja. Gyerekként minden zsebpénzét színházra költötte, mígnem az építőipari technikumból el nem küzdötte magát a Színműig. Pályája harmadéves főiskolai hallgatóként már be is indult, és aligha lesz egyhamar vége ilyen munkatempóban.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.09. hétfő, 18:00
Nagy Márton
nemzetgazdasági miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 8. 23:31
×
×
×
×